Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-0



Με γκολ του Περογαμβράκη στο 46΄, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και πανηγύρισε το δεύτερο εφετινό του «τρίποντο» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.


Για τους Περιστεριώτες, που είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για πρώτη φορά μετά από τρία παιχνίδια, ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Παιχνίδι με πολλά λάθη εκατέρωθεν παίχτηκε στο πρώτο 45λεπτο, με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο και τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο διάστημα αυτό.

Το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του Ηρακλείου ήταν εμφανέστατο, όπως και η μη δημιουργία φάσεων στη μεγάλη περιοχή του Τσέναμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του γκολκίπερ των «κυανόλευκων» στο πρώτο 45λεπτο, με καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους το φάουλ του Μονιάκη στο 18΄ να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Είχε προηγηθεί στο 12΄ η κλασική ευκαιρία για τους Περιστεριώτες, με το Ναπολεόνι να βγαίνει τετ-α-τετ με το Λόρια, αλλά το πλασέ του Ιταλού επιθετικού πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Με γκολ...από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Τζορτζ, που μπήκε στο ματς αντί του Πετρόπουλου, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, στο 46΄, ελίχθηκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Περογαμβράκη, ο οποίος έκανε το 1-0.

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ των Κρητικών το ματς διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά, λόγω προβλήματος με τον φωτισμό του γηπέδου. Πρόβλημα που επιλύθηκε γρήγορα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις, ωστόσο, στο 79΄ ο ΟΦΗ πλησίασε στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Τσέναμο είπε «όχι» στο Λαμπρόπουλο, στην κορυφαία ευκαιρία των Κρητικών μετά το γκολ του Περογαμβράκη.

Διαιτητής:Γ. Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μακρής, Τριποτσέρης - Ταυλαρίδης, Κούρος

ΟΦΗ (Τζ. Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης, Πετρόπουλος (46΄ Τζορτζ), Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (90΄+5 Κουτσιανικούλης), Μεϊτέ, Περαγαμβράκης (86΄ Μπανούσης), Στάθης, Μακρής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Παράσχος): Τσέναμο, Κούρος (90΄+2 Φάμπιο), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι (80΄ Τάτος), Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος, Δημούτσος (84΄ Γεωργίου), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: