Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Οι 25 καλύτερες γόβες της σεζόν


Ο ερχομός του φθινοπώρου μας προτρέπει να επιστρέψουμε σε παλιά και κλασικά μονοπάτια. Τα σχέδια της νέας σεζόν θέλουν τη γυναίκα κομψή, σικάτη και πολύ θηλυκή ποντάροντας στην απλότητα και τα ξεκάθαρα κοψίματα και μοτίβα.

Μετά από αρκετά χρόνια βλέπουμε μία έντονη τάση στο vintage. Οι γιαγιάδες και οι μαμάδες ας ανοίξουν τις ντουλάπες τους σίγουρα κάποια γόβα θα βρουν που θα σας ταιριάζει απόλυτα.

Αν έπρεπε να βάλουμε ένα γενικό τίτλο στις γόβες που θα πρωταγωνιστήσουν θα ήταν ''οι σταθερές αξίες κερδίζουν την παρτίδα''. Η ολική επαναφορά της μυτερής γόβας αλλά και η επιλογή μαύρου, μπεζ και λεοπάρ είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουμε με την πρώτη ματιά.

Δε θα γινόταν να λείπουν και τα πιο περίτεχνα μοτίβα. Μετρ του είδους Sophia Webster, Christian Louboutin και Dolce & Gabbana. Οι τελευταίοι έχουν δημιουργήσει τα πιο μοναδικά τακούνια που είδαμε για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015. Αποδεικνύουν πως μία και μόνο λεπτομέρεια μπορεί να σε ξεχωρίσει και να κάνει τη διαφορά που έχει ανάγκη ένα σύνολο.

Το λεοπάρ παραμένει αλλά δυναμική είσοδο κάνει το snake print. Οι ειδικοί της μόδας λένε πως είναι η χρονιά του. Jimmy Choo, Miu Miu, Salvatore Ferragamo και Tabitha Simmons δείχνουν το δρόμο. Ακολουθήστε παρακαλώ.

Τα τακούνια που θα συναντήσετε είναι δύο ειδών. Το κλασικό λεπτό και το τετράγωνο για πιο ξεκούραστο περπάτημα και μεγαλύτερη ένταση.

Οι 25 καλύτερες γόβες της σεζόν


Charlotte Olympia


Christian Louboutin


Gianvito Rossi


Givenchy


Jimmy Choo


Jimmy Choo


Tory Burch


Sophia Webster


J.Crew


Fendi


Christian Louboutin


Bionda Castana


Miu Miu


Dolce & Gabbana


Bionda Castana


Dolce & Gabbana


Cesare Paciotti


Sebastian


Salvatore Ferragamo


Gianvito Rossi


Casadei


Saint Laurent Paris


Buffalo London


No Doubt


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: