Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2-1



Την έδρα του άρχισε να εκμεταλλεύεται από πολύ νωρίς ο Πανιώνιος στην μάχη που δίνει στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το τρίποντο και την νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1.


Τα γκολ των Μητρόπουλου (18') – Μπουμάλ (34') έδωσαν το θετικό αποτέλεσμα στους «κυανέρυθρους». Είχε ισοφαρίσει νωρίτερα για τον Αστέρα ο Πάρα (22').

Καλύτερος ο Πανιώνιος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, έτρεξε, έβγαλε φάσεις και απείλησε ουκ ολίγες φορές την εστία του Κοσίτσκι. Κάπως... μπερδεμένη παρουσιάστηκε η ομάδα της Τρίπολης που ήταν επιρρεπής στο λάθος και έφυγε από την Νέα Σμύρνη με σκυμμένο κεφάλι.

Για πρώτη φορά ξεκίνησε ως βασικός ο Ιμπαγάσα που έφτασε τα 100 ματς στην Σούπερ Λιγκ.

Το ματς:

Άκρως χορταστικό ήταν το πρώτο μέρος στην Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα με τον «κεραυνό» του Μητρόπουλου (1-0, 18'). Ο Έλληνας χαφ βρέθηκε σε καλή θέση έξω από την περιοχή του Αστέρα και με μια... βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσίτσκι. Ωστόσο, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε έτοιμη την απάντηση. Στο 22' και έπειτα από λάθος του Παντίδου, ο Μάσα έστρωσε τον Πάρα, ο οποίος πλάσαρε εύκολα για το 1-1.

Ο Πανιώνιος δεν το έβαλε κάτω, ξαναβγήκε στην επίθεση και έδειξε αποφασισμένος να πάρει εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης, κάτι που κατάφερε στο 34'. Ο Μπουμάλ συνδυάστηκε άψογα με τον Αργυρόπουλο και με δυνατό σουτ με το αριστερό έκανε το 2-1 για τους Νεοσμυρνιώτες. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και πάλι, όμως ο Παντίδος απομάκρυνε εντυπωσιακά πάνω στην γραμμή το «σκαφτό» σουτ του Πάρα, παίρνοντας το... αίμα του πίσω για το προηγούμενο προσωπικό του λάθος.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους οι «κυανέρυθροι» έψαξαν το τρίτο γκολ, αλλά τόσο ο Μπουμάλ (55') όσο και ο Κολοβός (70') αστόχησαν σε τετ-α-τετ. Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, ο Βεργέτης έκανε αλλαγές μήπως αλλάξει κάτι στην κατάσταση αλλά μάταια.

Τα πολλά λάθη των δύο ομάδων (είχαν από 50 η κάθε μία στο 80'!) αντικατοπτρίστηκαν στο χορτάρι, μιας και το ματς έγινε στο φινάλε του ένα παιχνίδι λαθών και μαρκαρισμάτων στον χώρο του κέντρου. Έτσι, ο Πανιώνιος πήρε το τρίποντο, δείχνοντας ξανά καλά στοιχεία.

MVP του Coppa.gr: Ο Μπουμάλ. Όχι μόνο επειδή έβαλε το 2ο γκολ του Πανιωνίου, αλλά και γιατί ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ήταν δραστήριος και δημιούργησε πολλές φορές «πονοκέφαλο» στην άμυνα της ομάδας της Τρίπολης.

Που κρίθηκε: Στο... μαγικό τακουνάκι του Παντίδου πάνω στην γραμμή στο 39' που έσωσε την ομάδα του. Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» δεν επέτρεψε στον Αστέρα να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά και σίγουρα ένιωσε προσωπική... εξιλέωση μετά το λάθος του στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Μπουμάλ (Μπούζας 87'), Γιάννου, Σιώπης, Ιμπαγάσα (Γκίνη 68'), Χατζηισαΐας, Τασούλης, Κολοβός (Γκέζος 90'), Αργυρόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης (Μπαράλες 76'), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ουσέρο, Μάσα, Ρόλε (Γιαννιώτας 65'), Μπακασέτας (Μπαντιμπανγκά 58'), Πάρα.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: