Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-0



Την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε η Ξάνθη, που επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.


Με τον υπηρεσιακό Νίκο Νεντίδη στον πάγκο τους, μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, οι «ακρίτες» σκόραραν με τον Καπετάνο στο 37' και τον Κλέιτον στο 90' και πανηγύρισαν το «τρίποντο», αφήνοντας χωρίς νίκη τους «πράσινους», οι οποίοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζίτο στο 77'.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ρυθμό και φάσεις, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 37', όταν ο Μπαξεβανίδης με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε στην περιοχή τον Καπετάνο, αυτός απέφυγε με ωραία κίνηση τον αντίπαλό του και πρόλαβε την έξοδο του Στρατηλάτη, στέλνοντας με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι Βοιωτοί υποχρεώθηκαν να ανοιχτούν και το γεγονός αυτό άφησε χώρο στην Ξάνθη, η οποία δημιούργησε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις της, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 77' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζίτο, στο 80' ο Σολτάνι έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς και παραλίγο ο Λεβαδειακός να «κλέψει» το βαθμό, όμως ο Μπορνταγκαράι στο 86΄ αστόχησε μέσα από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης «έβγαλε» με υπερένταση το σουτ του Βούκσεβιτς.

Τελικά, στο 90' ο Σολτάνι έφυγε στην αντεπίθεση και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Κλέιτον, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0, επιστρέφοντας με γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας)

Κίτρινες: Κλέιτον, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης - Ζίτο, Γεωργιάδης

Κόκκινη: Ζίτο (77΄, 2η κίτρινη)

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Νεντίδης): Κυριακίδης, Λισγάρας, Κομεσίδης, Ρούντι (63΄ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Λουσέρο, Ολιβέιρα (50΄ Κλέιτον), Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος (80΄ Ράνος), Καρυπίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Κώτσιος, Τομάς (82΄ Πρόγιτς), Πίντερ (46΄ Παππάς), Γκόμες, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Κονέ, Ζίτο, Μάντζιος, Μιλοσάβλιεβ (60΄ Μπορνταγκαράι)



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: