Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-1



Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Πανθρακικός, με συνέπεια αμφότεροι να παραμείνουν χωρίς νίκη μετά το πέρας των πρώτων τριών αγωνιστικών της Super League. Ο Ιγκόρ ντε Σόουζα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Σίμον Βούκτσεβιτς ισοφάρισε.


Ύστερα από ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο, όπου ο Λεβαδειακός κατέγραψε μία αξιόλογη φάση με τον Μεκεμέ Λατζί Ζιτό, ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Κυριάκου Στρατηλάτη με κεφαλιά του Ιγκόρ ντε Σόουζα. Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά απέφυγε σαν σταματημένο τον Νίκο Γεωργιάδη από αριστερά, έκανε τη σέντρα κι ο Βραζιλιάνος έγινε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου της Κομοτηνής στη Super League (έφτασε τα 12 γκολ και ξεπέρασε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο).

Αυτό το γκολ λειτούργησε αφυπνιστικά για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία ανέβασε ρυθμούς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν συχνά με αξιώσεις στην κόντρα. Εξάλλου, στην πρώτη του εφετινή συμμετοχή ως βασικός, ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν κατάφερε να πληγώσει το συνονόματό του αντίπαλο προπονητή, αφού είχε κλειστεί καλά από τους αμυντικούς (απείλησε μόνο στο 44' με σουτ).

Κατά την προσφιλή του τακτική, ο Λεβαδειακός σκόραρε με κεφαλιά (και τα τρία εφετινά γκολ έχουν μπει μ' αυτόν τον τρόπο), ισοφαρίζοντας το σκορ. Το ρολόι σημάδευε το 36ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αρμίτσε Ορτέγκα, ο Σίμον Βούκτσεβιτς ξέφυγε από την επιτήρηση του Γιάννη Ποτουρίδη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άκης Μάντζιος είχε ήδη κάνει τις πρώτες δύο αλλαγές του, φρεσκάροντας το χώρο της μεσαίας γραμμής με τους Αλφρέδο Μεχία και Νικολά Ντιγκινί. Ο Παντελίδης, από την πλευρά του, πέρασε στο 69ο λεπτό τον Φαμπιάν Μπορνταγκαράι, ελπίζοντας ότι θα δώσει βοήθειες στο ντεμπούτο του.

Ο Λεβαδειακός έχασε δύο καλές ευκαιρίες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, εν συνεχεία όμως, μόνο ο Πανθρακικός ήταν απειλητικός χάρη στις προσπάθειες του δραστήριου Νικολά Ντιγκινί. Τελικά, ούτε ο Γάλλος στο 76ο λεπτό ούτε ο Παπ Εμπό στο 68ο βρήκαν στόχο, με συνέπεια οι δύο ομάδες να παραμείνουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Γεωργιάδης, Τομάς (86' Γιακουμάκης), Πίντερ, Γκόμες, Πρόγιτς, Zιτό, Βούκτσεβιτς, Μιλοσάβλιεβ (69' Μπορνταγκαράι), Ορτέγκα, Μάντζιος.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Τζάνης (59' Nτιγκινί), Λαδάκης (46' Μεχία), Χασομέρης, Μορένο (86' Κάσες), Ιγκόρ.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: