Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Πανθρακικός - Πανιώνιος 1-0



Στην Κομοτηνή τα φώτα έσβησαν λόγω προβλήματος στους προβολείς, όμως ο Πανθρακικός είδε επιτέλους... φως καθώς νίκησε τον Πανιώνιο (1-0) και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στην φετινή Σούπερ Λιγκ!


Μοναδικός σκόρερ του ματς ο Ίγκορ (59') που νίκησε τον Γιαννακόπουλο από την άσπρη βούλα, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κάσες. Με 10 παίκτες αγωνίστηκε ο Πανιώνιος λόγω της αποβολής του Χατζηϊσαΐα στη φάση του πέναλτι.

Πιο κινητικός ο Πανθρακικός, κλεισμένοι και χωρίς φαντασία οι «κυανέρυθροι».

Λόγω προβλήματος στους προβολείς στο 78' το «Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής» βυθίστηκε στο σκοτάδι και το ματς διεκόπη για περίπου 10'.

Το ματς:

Στο πρώτο μέρος ο Πανθρακικός παρουσιάστηκε πιο επιθετικός, αλλά οι φάσεις έλειψαν και για τις δύο ομάδες. Ενδεικτικό της επιθετικής... λειψανδρίας του ματς είναι ότι ύστερα από 45' παιχνιδιού, η μόνη ευκαιρία άξια αναφοράς ήταν η κεφαλιά του Εμπό (37') έπειτα από κόρνερ του Τζάνη που πέρασε λίγο άουτ. Οι «κυανέρυθροι» ήταν κλεισμένοι, οι γηπεδούχοι μάρκαραν σωστά τους Μπουμάλ και Κολοβό και το πρώτο ημίχρονο έληξε... σβηστά, 0-0.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και με πρωταγωνιστή τον Κάσες πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο άσος του Πανθρακικού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χατζηϊσαΐα με τον Σπάθα να σφυρίζει πέναλτι και να αποβάλλει τον Έλληνα αμυντικό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ιγκόρ ανέλαβε την εκτέλεσή του και από την άσπρη βούλα νίκησε τον Γιαννακόπουλο (1-0, 59').

Στο 78' το «Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής» βυθίστηκε στο σκοτάδι! Κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην τάση του ρεύματος έσβησε τους προβολείς προκαλώντας αναγκαστική διακοπή στο ματς, διάρκειας 10'. Όταν το φως επανήλθε τα πράγματα δεν άλλαξαν, ο Πανθρακικός έλεγξε το ματς και έφτασε μέχρι το πρώτο του τρίποντο στο τρέχων πρωτάθλημα.

MVP: Ο Κάσες. Ήταν ευδιάθετος, δραστήριος και κέρδισε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα που άλλαξαν την ροή του ματς.

Που κρίθηκε: Στην σωστή υπόδειξη πέναλτι του Σπάθα. Ο Κάσες πήρε το πέναλτι από τον Χατζηϊσαΐα και ο Ιγκόρ έβαλε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Γκιγέρμο (Ντιγκινί 45'), Μεχία, Τζάνης (Λαδάκης 67'), Κάσες (Χασομέρης 78'), Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ιγκόρ.

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος (Σμυρλής 89'), Μπουμάλ, Γιάννου, Σιώπης (Μασούρας 78'), Χατζηϊσαΐας, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Ιμπαγάσα (Γκέζος 60').

Γιώργος Ζάκκας



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: