Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Εργοτέλης - Πλατανιάς 0-3



Ο Πλατανιάς ήταν ο μεγάλος νικητής του κρητικού ντέρμπι με τον Εργοτέλη, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League.


Η ομάδα του Χριστόπουλου, πέρασε σαν... σίφουνας τη Δευτέρα από το Παγκρήτιο και συνέτριψε με 3-0 σκορ τους «κιτρινόμαυρους», σπάζοντας έτσι, με εντυπωσιακό τρόπο, το «ρόδι» στο φετινό πρωτάθλημα.

Aντίθετα αυτή ήταν η τρίτη ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές για τον Εργοτέλη, που παραμένει χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τη Νίκη Βόλου. Oι Τσουράκης (6΄), Γκόμες (48΄) και Τόρες (90΄+) πέτυχαν τα γκολ των Χανιωτών.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τον Πλατανιά, καθώς κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με δυνατό σουτ του Τσουράκη.

Αυτό το γκολ επηρέασε την ομάδα του Δερμιτζάκη (σ.σ.: έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Κρητικών), η οποία ήταν επιρρεπής στο λάθος, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει και κατά συνέπεια αδυνατούσε να απειλήσει την εστία του Ολίμπα στο πρώτο 20λεπτο.

Στη συνέχεια ωστόσο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τα δύο καλά σουτ του Γιουσούφ (21΄, 37΄), εκ των οποίων το πρώτο «άγγιξε» το δοκάρι, να είναι ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν στο πρώτο ημίχρονο.

Στην αντίπερα όχθη ο Πλατανιάς «φλέρταρε» με το 0-2 στο 35', με τη διπλή ευκαιρία των Τόρες και Τσουράκη, που πάντως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τσέρνι.

Εντούτοις ο γκολκίπερ του Εργοτέλη δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και στη φάση του 48ου λεπτού, βλέποντας μοιραία την εστία του να παραβιάζεται για δεύτερη φορά. Ο Τσουράκης ευνοήθηκε από την κόντρα και μπήκε στην περιοχή «κόβοντας» την μπάλα τη στιγμή που έπρεπε στον Γκόμες, ο οποίος σε κενή εστία απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» για τον Πλατανιά το έβαλε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Κίτρινες: Πίτσος - Γκόμες, Νέπλιακ

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Πίτσος (80΄ Κουρέζ), Κοζορώνης, Καζναφέρης (37΄ Νόσκοβιτς), Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Παντελάκης, Χαλκιαδάκης (68΄ Κούτρης), Σαϊνάτι

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Νέπλιακ, Γιάγια, Ιτούα, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Μενδρινός (83΄ Μιλούνοβιτς), Τόρες, Γκόμες (72΄ Ζαραδούκας), Τσουράκης (88΄ Γουνδουλάκης)





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: