Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα



Η βασική χρήση της μπατονέτας είναι για τα αυτιά, υπάρχουν όμως πολλά περισσότερα πράματα που μπορεί να κάνει, κυρίως στον τομέα της ομορφιάς.

Από το να διορθώσει το κραγιόν που ξέφυγε από τη θέση του, ή να τη χρησιμοποιήσετε για άρωμα.

Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να κάνει αυτό το μικροσκοπικό πραματάκι που ακούει στο όνομα μπατονέτα.

-Να βάψει τις ρίζες των μαλλιών σας : Αν δεν έχετε χρόνο για κομμωτήριο παρόλο που οι ρίζες έχουν μεγαλώσει, βουτήξτε μία μπατονέτα σε κάποια από τις σκιές που ταιριάζει με την απόχρωση των μαλλιών σας, και περάστε στις ρίζες. Με αυτό το γρήγορο αλλά προσωρινό τρόπο δεν θα ξεχωρίζει το χρώμα της ρίζας από τα υπόλοιπα μαλλιά.

-Να σας αρωματίσει : Αν δεν υπάρχει χώρος στο βραδινό σας τσαντάκι για το άρωμα σας, μπορείτε πριν φύγετε από το σπίτι, να ψεκάσετε με αυτό μερικές μπατονέτες και να τις πάρετε μαζί σας σε ένα σακουλάκι (όπως αυτά που βάζουμε το τοστ το πρωί). Όταν λοιπόν νιώσετε την ανάγκη να φρεσκαριστείτε, μπορείτε να κάνετε μασάζ με τις μπατονέτες στα σημεία του σώματος που νιώθετε παλμό.

-Να αντικαταστήσει τις σκιές σας : Είστε για μίνι απόδραση το σαββατοκύριακο αλλά δεν θέλετε να κουβαλήσετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας; Περάστε μερικές μπατονέτες στην αγαπημένη σας σκιά και αποθηκεύστε τις σε μία πλαστική σακούλα. Θα αποκτήσουν έτσι για λίγο το ρόλο των πινέλων σκιών σας.

-Να ορίσετε τα όρια των ζυγωματικών σας : Χρησιμοποιήστε τη κατά μήκος για να ορίσετε τα ζυγωματικά σας και στη συνέχεια τραβήξτε μία γραμμή με την πούδρα σας για να μπορέσετε στη συνέχεια να τοποθετήσετε στο σωστό σημείο το ρουζ.

-Να αφαιρέσετε το μανό που «έβαψε» το δέρμα : Αν σας έχει ξεφύγει το μανό και έχει βάψει το δέρμα γύρω από τα νύχια σας, μία μπατονέτα με λίγο ασετόν θα σας βοηθήσει να το σβήσετε.

-Να σπάσετε ένα σπυράκι : Εδώ θα χρειαστείτε δύο μπατονέτες. Αφού πλύνετε καλά το πρόσωπο σας με ζεστό νερό και το αφήσετε να στεγνώσει, πάρτε δύο μπατονέτες. Τοποθετήστε της κοντά στο σπυράκι και πιέστε της προς αυτό. Το ανεπιθύμητο σπυράκι θα ξεφουσκώσει.

-Να απλώσετε τέλεια το κραγιόν σας : Με μία μπατονέτα βουτηγμένη σε διάφανη πούδρα, κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας. Στη συνέχεια απλώστε άφοβα το κραγιόν σας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να σχεδιάσετε τέλεια το περίγραμμα τους και θα αποφύγετε ατυχήματα του να ξεχειλίσει από τα χείλη σας.

-Να ανασηκώσετε τις βλεφαρίδες σας : Αν δεν έχετε ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, μία μπατονέτα θα σας βοηθήσει να τις ανασηκώσετε. Πρώτα θα βάλετε δύο στρώσεις μάσκαρα. Πριν ακόμη στεγνώσει η μάσκαρα, θα πάρετε μία μπατονέτα και θα ανασηκώσετε τις βλεφαρίδες σας. Αφήστε την εκεί, μέχρι να στεγνώσει η μάσκαρα.

-Να κάνετε smokey eye : Χαλαρώστε το βαμβάκι της μπατονέτας τραβώντας το λιγάκι προς τα έξω. Περάστε τη στη σκιά που θέλετε. Βάψτε τη βάση του ματιού σας και στη συνέχεια την εξωτερική του πλευρά. Έχετε φτιάξει το τέλειο smokey eye.

-Να σβήσετε τυχόν μουτζούρες της μάσκαρας ή του eyeliner : Όταν βιαζόμαστε να τοποθετήσουμε τη μάσκαρα ή το eyeliner, συνήθως γεμίζουμε μουντούρες. Η μπατονέτα θα σας βοηθήσει να τις σβήσετε.

-Να τοποθετήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες : Για πιο τέλεια εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων σας, τοποθετήστε την κόλλα με μία μπατονέτα.

-Να αποκτήσετε πιο πυκνές βλεφαρίδες : Αρχικά εφαρμόστε μία στρώση μάσκαρα. Στη συνέχεια με μία μπατονέτα, βάλτε μία στρώση πούδρα στις βλεφαρίδες σας. Ξανά μετά άλλη μία στρώση μάσκαρα. Με τον τρόπο αυτό οι βλεφαρίδες σας θα αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

Επιμέλεια : Σταυρούλα Αδαμάκη

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα

Tips ομορφιάς με μία μπατονέτα





SHARE THIS

0 σχόλια: