Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Tips για να αποφύγετε τους κινδύνους των καλλυντικών



Τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε περιέχουν διάφορες χημικές ουσίες,κάποιες από αυτές είναι επικίνδυνες για τον οργανισμό μας.Όλα τα συστατικά των καλλυντικών παρόλο ότι περνάνε από έλεγχο δεν μας δίνουν απόλυτη εγγύηση ότι είναι ασφαλή.Αφού κανείς δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά τι ακριβώς περιέχουν μέσα τα καλλυντικά μας τουλάχιστον πρέπει να μάθουμε την ασφαλή χρήση των καλλυντικών μετά το άνοιγμα τους!


Κάποια καλλυντικά πριν καν τα ανοίξουμε μπορεί να είναι μολυσμένα.Βέβαια και μολυσμένα να μην είναι από την αρχή πρέπει να ξέρετε πως μόλις ανοίξετε το κουτί τους, μπαίνουν μέσα διάφορα μικρόβια που βρίσκονται στον αέρα. Αν τα συντηρητικά που βρίσκονται μέσα δεν είναι αρκετά δυνατά για να τα καταπολεμήσουν, τότε μολύνεται ολόκληρο το προϊόν!

Χρήσιμα tips για να αποφύγετε τους κινδύνους των καλλυντικών :

Για την ασφαλή χρήση καλλυντικών χρειάζονται 6 πράγματα: Καλή προσωπική υγιεινή (καθαρά χέρια, καθαρό πρόσωπο) και κοινή λογική ! Ίσως το πιο ριψοκίνδυνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να βάφεστε όταν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο σας. Μέσα σε τέτοιους χώρους μπαίνουν μικρόβια, καυσαέριο και διάφοροι μικροοργανισμοί του αέρα,και έτσι η μασκαρά σας μπορεί να μολυνθεί πιο εύκολα το ίδιο και τα μάτια σας μετά την χρήση της.

Ένα άλλο πράγμα που απαγορεύεται απολύτως όταν χρησιμοποιείτε καλλυντικά, είναι να τα μοιράζεστε!Γιατί όταν μοιράζεστε καλλυντικά, μοιράζεστε και μικρόβια!Γι” αυτό και όταν πηγαίνετε στα καταστήματα καλλυντικών, να μην δοκιμάζετε τα ήδη ανοιγμένα κουτάκια, «testers».

Πάντα να κλείνετε πολύ καλά τα δοχεία που περιέχουν καλλυντικά σας εκτός φυσικά την στιγμή που τα χρησιμοποιείτε.

Μην βάζετε τα δοχεία στον ήλιο, στο φως και στη θερμότητα μπορούν να αποδυναμώσουν τα συντηρητικά τους.

Ποτέ να μην βάζετε νερό σε υγρά καλλυντικά για να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε πιο εύκολα, διότι τότε μπορεί να προκληθούν σοβαρότατες μολύνσεις από μικρόβια. Αν τα καλλυντικό σας έχουν αλλάξει,υφή έγιναν για παράδειγμα πιο πυκνά και είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε, μάλλον θα έχουν διαλυθεί τα συντηρητικά οπότε είναι καιρός να πάρετε καινούρια.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: