Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η πόλη όπου ζουν μόνο single Βραζιλιάνες καλλονές!



Μια ολόκληρη πόλη, όπου κατοικούν αποκλειστικά νεαρές Βραζιλιάνες, ψάχνει απεγνωσμένα για άντρες που θα θελήσουν να ζήσουν υπακούοντας σε «γυναικείους» κανόνες.


Πάνω από 600 γυναίκες ζουν στο Noiva do Cordeiro, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Η ηλικία των περισσοτέρων είναι μεταξύ 20 και 35 και είναι γνωστές σε όλη την χώρα για την εκπληκτική ομορφιά τους.

Αν και κάποιες είναι παντρεμένες με παιδιά, οι σύζυγοι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν και να ζουν εκτός πόλης, έχουν το δικαίωμα να επιστρέφουν μόνο τα σαββατοκύριακα.

Οι γιοί τους πρέπει να φύγουν επίσης μόλις κλείσουν τα 18 και άλλοι άντρες δεν επιτρέπονται στην πόλη, που βρίσκεται σε μια απομονωμένη κοιλάδα 100 χιλιόμετρα από το Μπέλο Οριζόντε.

Η πόλη διοικείται σύμφωνα με τους κανόνες της κοινοκτημοσύνης και όταν παρουσιάζονται προβλήματα, λύνονται με… ατελείωτες γυναικείες συζητήσεις και όχι με συγκρουσιακή συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τους άντρες.

«Μοιραζόμαστε τα πάντα» λέει μια κάτοικος.

«Αγοράσαμε και μια μεγάλη τηλεόραση που βάλαμε στην πλατεία για να βλέπουμε όλες μαζί σαπουνόπερες. Και υπάρχει πάντα χρόνος για λίγο κουβεντούλα, για να δοκιμάσουμε η μια τα ρούχα της άλλης και για να φτιάξουμε μαζί τα μαλλιά ή τα νύχια μας».

Η ιδιότυπη αυτή μητριαρχική οργάνωση έχει όμως ένα πρόβλημα: «Οι μόνοι άντρες που βλέπουμε εδώ είναι ή παντρεμένοι ή συγγενείς» λέει η 23χρονη Νέλμα Φερνάντεζ.

«Δεν έχω φιλήσει άντρα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όλες θέλουμε να ερωτευτούμε και να παντρευτούμε. Αλλά, από την άλλη, μας αρέσει να μένουμε εδώ και δεν θέλουμε να φύγουμε από την πόλη».

Αυτή η λειψανδρία οδήγησε τις δημότισσες του Noiva do Cordeiro να συντάξουν και να δημοσιοποιήσουν μια ανακοίνωση στην οποία αναζητούνται άντρες που θα είναι πρόθυμοι να ζήσουν σύμφωνα με τους κανόνες της πόλης, για... σοβαρό σκοπό.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: