Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Θριαμβευτής στο Βέλγιο ο Ricciardo



Την 2η διαδοχική και 3η συνολικά νίκη της καριέρας του πανηγύρισε ο Daniel Ricciardo, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την επαφή των Nico Rosberg και Lewis Hamilton στο ξεκίνημα του βελγικού Grand Prix και είδε πρώτος την καρό σημαία. Δεύτερος ο Rosberg που αύξησε τη διαφορά του από τον Hamilton. Αναλυτικά η κατάταξη στην πίστα του Σπα.


Την τρίτη νίκη της καριέρας του και 2η διαδοχική στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 κατέκτησε ο Daniel Ricciardo, ο οποίος ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην πίστα του Σπα, εκμεταλλευόμενος την επαφή των Nico Rosberg και Lewis Hamilton στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Hamilton πραγματοποίησε πολύ καλή εκκίνηση καταφέρνοντας να περάσει τον ομόσταυλό του για την πρώτη θέση, ωστόσο μια επαφή των δύο πιλότων της Mercedes μόλις στον δεύτερο γύρο είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κλατάρισμα το μονοθέσιο του Βρετανού και να σπάσει η πτέρυγα του Γερμανού.




Το πρόβλημα του Hamilton αποδείχθηκε τελικά σοβαρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις με αποτέλεσμα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 να μπει πολλές φορές στα pit stop και να φτάσει στις τελευταίες θέσεις. Αντίθετα, ο Rosberg κατάφερε να επανέλθει πολύ γρήγορα και δεν είχε σημαντικές απώλειες, τερματίζοντας τελικά δεύτερος και αυξάνοντας πλέον τη διαφορά του από τον 29χρονο στους 29 βαθμούς.

Από την επαφή κερδισμένος βγήκε τελικά ο Daniel Ricciardo, ο οποίος πέρασε στην πρώτη θέση και διατήρησε από το σημείο εκείνο τον έλεγχο του αγώνα. Στο μεταξύ ο Hamilton ζητούσε συνεχώς από τη Mercedes να εγκαταλείψει και εκείνη επέμενε να μείνει στον αγώνα σε περίπτωση που κάτι συμβεί και το αυτοκίνητο ασφαλείας μπει στην πίστα. Τελικά, 5 γύρους πριν από το φινάλε, τα "ασημί βέλη" επέτρεψαν στον Βρετανό να εγκαταλείψει.

Το επόμενο Grand Prix είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.

Αναλυτικά η κατάταξη:




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: