Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Mακιγιάζ που διαρκεί και αντέχει στην ζέστη!



Η υπερβολική ζέστη αλλοιώνει τα πάντα, ακόμη και το μακιγιάζ, κάνοντάς το να τρέχει ή να μουτζουρώνει με όχι και τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα. Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές για να κρατήσετε το μακιγιάζ αναλλοίωτο τις ζεστές ημέρες χωρίς να σας απασχολεί πλέον η εμφάνισή σας.



1) Μη φορτώνετε το δέρμα σας με πολλά προϊόντα περιποίησης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε μία κρέμα τύπου BB που συνδυάζει την αντιγήρανση ή την ενυδάτωση (ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας), με κάποιο δείκτη αντηλιακής προστασίας και να την αναμειγνύετε με ένα λεπτόρρευστο make up. Έτσι θα αποφύγετε τις πολλές στρώσεις διαφορετικών προϊόντων και τον κίνδυνο να τρέξουν με τον ιδρώτα.

2) Μία σωστή βάση θα κρατήσει το μακιγιάζ αναλλοίωτο για περισσότερες ώρες απ'ότι εάν βαφτείτε χωρίς αυτή. Η βάση αποτελείται από ένα make up, ένα concealer που εκτός από την κάλυψη των μαύρων κύκλων, διατηρεί τη σκιά και απαραίτητα μία πούδρα που προσφέρει ματ ομοιόμορφο αποτέλεσμα και σταθεροποιεί το μακιγιάζ.


3) Να προτιμάτε αδιάβροχα προϊόντα τις πολύ ζεστές ημέρες, έτσι θα αποφύγετε το άγχος να μουτζουρωθείτε.


4) Να αγοράζετε σταθερά προϊόντα με μεγαλύτερη διάρκεια για να δείχνετε πάντα περιποιημένες, αλλά και κάτι τέτοιες δύσκολες ημέρες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Τα επαγγελματικά συνήθως είναι πιο σταθερά. Απλώστε πρώτα μια ενυδατική στο πρόσωπό σας και πριν προλάβει να απορροφηθεί εντελώς, χρησιμοποιείστε ένα παχύρρευστο make up για ομοιόμορφο και σταθερό αποτέλεσμα.


5) Να απλώνετε τη σκιά με ένα υγρό πινέλο για να μην αλλοιώνεται λόγω της λιπαρότητας και της κίνησης των ματιών, οπότε το look σας θα φαίνεται πιο φρέσκο από ποτέ.


6) Δε χρειάζεται να βαραίνετε την όψη σας γύρω από τα μάτια. Λίγο concealer και μία πούδρα ταμποναριστά είναι αρκετά.


7) Καλό είναι να χρησιμοποιείτε κάποια ειδική λοσιόν ή κρέμα που τοποθετείται στο πρόσωπο πριν το make up και, εκτός του ότι ενυδατώνει διατηρώντας την υγρασία του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα, σταθεροποιεί το make up, έτσι ώστε ακόμη και στις μεγάλες ζέστες να παραμείνει στη θέση του.



Έξτρα Συμβουλές:


1) Να έχετε υπόψη σας ότι η ζέστη αλλοιώνει τη σύνθεση των καλλυντικών, οπότε φροντίστε να τα διατηρείτε σε δροσερό μέρος. Συγκεκριμένα τα λιποσάν, τα make up, οι κρέμες προσώπου και ματιών και οι μάσκες σε μορφή τζελ, καλό είναι να διατηρούνται στο ψυγείο για αναζωογόνηση του προσώπου και μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.


2) Σε κάθε περίπτωση να επιλέγετε καλλυντικά με δείκτη προστασίας ακόμη και στα χείλη, όταν πρόκειται να εκτεθείτε στον ήλιο.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: