Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Η Jennifer Lopez μιλά για τη σεξουαλική της ζωή



Φορώντας ένα καυτό μίνι η διάσημη τραγουδίστρια έκανε καυτές εξομολογήσεις στo Chelsea Lately Show.


Οτι η Jennifer Lopez έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στους μικρότερους άντρες το ξέρουμε. Άλλωστε η 45χρονη diva μέχρι πρότινος είχε σχέση με τον 27χρονο Casper Smart, ο οποίος ήταν και χορευτής της (και την αποκαλούσε "μικρή αρκουδίτσα", αλλά αυτό καλύτερα ας το ξεχάσουμε).


Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συνέντευξής της στη φιλενάδα της, Chelsea Handler, είπε πως της αρέσει να βρίσκεται σε σχέση, δεν είναι καθόλου επιπόλαιη (συγκεκριμένα είπε "Δεν ξεπου#%@%μαι") και δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για την ερωτική της ζωή. Εν ολίγοις ακολουθεί το ένστικτό της το κορίτσι.

"Βλέπω το κατά πόσο επικοινωνώ με έναν άνθρωπο. Δεν σχεδιάζω πράγματα. Απλά συμβαίνουν. Μήπως τελικά χρειάζεται να σχεδιάζω;".

Όχι Jennifer, συνέχισε έτσι. Εμείς είμαστε μαζί σου!

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, ας δούμε μερικούς από τους μεγαλύτερους έρωτες της J.Lo


Ο Ojani Noa ήταν ο πρώτος της σύζυγος (1997). Μαζί του έμεινε 13 μήνες.


Η σχέση της με τον Sean Puffy Combs κράτησε από το 1999 μέχρι το 2001, όπου και τον χώρισε για τα μάτια του Chris. O Combs για να την ξανακερδίσει απελευθέρωσε έξω από το σπίτι τις 100 λευκά περιστέρια και 100 ροζ μπαλόνια. Τσάμπα πήγαν.



Μετά από ένα μήνα αρραβωνιασμένη, το Σεπτέμβριο του 2001, η Lopez παντρεύεται τον χορευτή της, Chris Judd. Οι δυο τους περπατούν πάνω σε 10.000 λευκά και παστέλ ροδοπέταλα.


Τρεις μέρες πριν την κατάθεση του διαζυγίου της από τον Chris Judd, τον Ιούλιου του 2002, συστήνει τον Ben Affleck στους φίλους της ως το νέο της αγόρι. Μετά από δύο ταινίες για τη χωματερή και ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, οι δυο τους χώρισαν. Το 2004.


Τρεις εβδομάδες μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Affleck, η Jennifer βρίσκει παρηγοριά στο παλιότερο φλερτ της, Marc Anthony. Στις 5 Ιουνίου του 2004 οι δυο τους θα παντρευτούν. Λίγο αργότερα θα αποκτήσουν δύο παιδιά και το 2011 θα χωρίσουν.


Αμέσως μετά το χωρισμό της, το κρεβάτι της J.Lo γεμίζει με τον μικρότερό της Casper Smart. Μαζί φιλιούνται στη σκηνή των American Music Awards, περνάνε την ημέρα των ευχαριστιών στη Χαβάη, τον γνωρίζει στα παιδιά της, αποκαλεί ο ένας τον άλλον "little bear" και το 2014 χωρίζουν.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: