Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ignore No More: Η εφαρμογή που κλειδώνει τις συσκευές των παιδιών μέχρι να τηλεφωνήσουν στους γονείς τους [Video]



Αφού βαρέθηκε να βλέπει τον γιο της να αγνοεί διαρκώς τις κλήσεις και τα μηνύματα της, η Sharon Standifird αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημιουργία μιας εφαρμογής που θα γίνει η χαρά της μάνας (ή/και του πατέρα). Χωρίς να έχει κανένα υπόβαθρο στον προγραμματισμό, άρχισε να ψάχνει πληροφορίες στο Internet για το πως θα μπορούσε να φτιάξει μια εφαρμογή που θα κλειδώνει τη συσκευή του γιου της μέχρι να την καλέσει πίσω.


Τελικά, κατάφερε να ολοκληρώσει την εφαρμογή “Ignore No More”, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στο κατάστημα Google Play για συσκευές Android (κόστος €1.49) και σύντομα θα κυκλοφορήσει και για συσκευές iOS.

ignore-no-more-android-app

Η εφαρμογή δίνει στον γονέα τη δυνατότητα να κλειδώσει τις συσκευές των παιδιών του από απόσταση, αφήνοντας τους το δικαίωμα μόνο για κλήση σε αυτόν ή σε τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Έτσι, αποκτούν έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό (στην εποχή που ζούμε) μοχλό πίεσης, αφού οι έφηβοι μπορεί να μη δίνουν σημασία στις επανειλημμένες των γονιών τους, αλλά δύσκολα αντέχουν χωρίς πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες κλπ.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: