Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

H Κέιτ Μίντλετον τώρα και σε ρόλο... αθλήτριας [εικόνες]


Με γαλάζιο φόρεμα και παπούτσια που δεν ενδείκνυνται για αθλητικές δραστηριότητες, η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να δώσει τη δική της σπορτίφ νότα στους Αγώνες Κοινοπολιτείας που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Γλασκόβη.


Πήρε μέρος στο κλασικό αφρικάνικο παιχνίδι, «three tins», όπου έπρεπε να πηδήξει πάνω από έναν μικρό πύργο από κουτάκια αναψυκτικού, δίχως να τα ρίξει, ενώ έδειξε και τα ταλέντα της με την μπάλα. Όλα αυτά κατά την επίσκεψή της πριγκίπισσας στο χωριό που έχουν καταλύσει οι αθλητές που παίρνουν μέρος στους αγώνες.


Συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει και αγώνες γυμναστικής, μποξ, χόκει και κολύμβησης. Κοντά στο βασιλικό τρίο ήταν και ο φημισμένος πρώην αθλητής του στίβου Σεμπάστιαν Κόε (ιθύνων νους των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου).


Το πρόγραμμά του, εκτός από τους αγώνες, περιελάμβανε διάφορες συμμετοχές σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ δεν δίστασαν να επισκεφθούν τους αθλητές την ώρα που προπονούνταν. Εκεί συνάντησαν τον υπεραθλητή του σπριντ, τον Τζαμαϊκανό Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος τους χάλασε την... καρδιά όταν τους είπε πως προτιμάει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από αυτούς της Κοινοπολιτείας.













ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: