Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

H Jennifer Aniston αποκάλυψε το μυστικό της νεότητάς της



Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό της Jennifer Aniston για να δείχνει πάντα τόσο φρέσκια και λαμπερή, μάθε οτι η ίδια αποδίδει τη νεότητα και την ομορφιά της στην ελληνική της καταγωγή!


Σε πρόσφατη συνέντευξή της με τον makeup guru Bobbi Brown η 45χρονη ηθοποιός μίλησε για το στυλ, τις διατροφικές συνήθειες και την ομορφιά της. Η λεπτομέρεια: κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είχε μπροστά της μια χωριάτικη σαλάτα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τη μάχη ενάντια στην αντιγήρανση αρκέστηκε στο να μοιραστεί το πιο δυνατό χαρτί της που δεν είναι άλλο από τα ελληνικά της γονίδια, όπως είπε.

Επίσης πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας και είναι 81 ετών. Δεν έχει ούτε ίχνος ρυτίδας! Το ίδιο συνέβη και με τη γιαγιά μου που ήταν 95 όταν έφυγε από τη ζωή».

Εκτός από τη γενετική φρόντισε αμέσως μετά να τονίσει τη σημασία του να πίνει κανείς πολύ νερό καθώς και το πόσο προσεκτικά πρέπει να διαλέγουμε τα προϊόντα αντιγήρανσης που εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας. Σε αυτό το σημείο ανέφερε τον κανόνα «Μη χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα αλλά λίγα και καλά» και φρόντισε να υπενθυμίσει πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος στη μάχη με το χρόνο.

Σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε ότι όχι μόνο ο πατέρας της Aniston είναι βέρος Κρητικός αλλά και η μαμά της παρόλο που έχει Σκωτσέζικη και Ιρλανδέζικη καταγωγή έχει και αυτή ελληνικές ρίζες.

Λες τελικά να είναι αυτό το μυστικό; 


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: