Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ποινική δίωξη για τη Ferrari του Χατζηγιάννη



Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση του πολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Φεράρι του τραγουδιστή Μιχ. Χατζηγιάννη, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε ενώπιον των αρμοδίων Αρχών μετά τη σύλληψή του από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος.


Η υπόθεση αφορά δήλωση του λογιστή του τραγουδιστή περί κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου, ωστόσο, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν ψευδής και έτσι η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τόσο του λογιστή όσο και του ίδιου του καλλιτέχνη.

Η δήλωση κλοπής έγινε την Τρίτη και, σύμφωνα με αυτή, «στις 24- 25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του».

Η αστυνομία όμως, προχώρησε σε έρευνα από την οποία φέρεται να προέκυψε πως, από το 2009, το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου.

Μετά από αυτό, ο τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που απήγγειλε κατηγορία για ψευδή αναφορά στις αρχές (230ΠΚ) και διέταξε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: