Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Κάνε το σεξ καινούριο ξανά!



Είστε πολύ καιρό μαζί και η σεξουαλική σας ζωή έχει γίνει μονότονη; Υπάρχει τρόπος για να την κάνετε πιο πικάντικη και να ανανεωθείτε!


Το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση απειλείται σοβαρά από τη ρουτίνα. Εάν στο παρελθόν η ερωτική σου ζωή ήταν καλή με το σύντροφό σου, φυσικά και μπορείς να ανάψεις πάλι τη φλόγα του πάθους! Θα χρειαστείς λίγη φαντασία και βέβαια, την προθυμία του συντρόφου σου να ενεργοποιηθεί σε νέα ερωτικά παιχνίδια.

Δώστε χρόνο στην προθέρμανση
Μπορεί να περνάτε γρήγορα από τα προκαταρκτικά στο σεξ και σαν κυνηγημένοι να προχωράτε στη διείσδυση και στον οργασμό. Θα ξαφνιαστείς με το πόσο πιο ενδιαφέρουσα μπορεί να γίνει η ερωτική σου ζωή αν παρατείνετε το χρόνο «προθέρμανσης». Για 20 λεπτά τουλάχιστον «απαγορεύστε» στους εαυτούς σας να προχωρήσετε στη διείσδυση. Σε όλο αυτό το διάστημα αποφύγετε να αγγίξετε τα γεννητικά σας όργανα και προσπαθήστε να διεγείρετε ο ένας τον άλλο με νέους τρόπους. Όταν λήξει ο χρόνος του «εμπάργκο», θα δείτε πόσο θα έχετε αυξήσει τον πόθο και θα απολαύσετε περισσότερο τη συνέχεια.

Ορίστε σέξι κανόνες
Διαλέξετε το αγαπημένο σας επιτραπέζιο παιχνίδι (μονόπολι, σκπραμπλ, κ.α.), φτιάξτε πιο σεξι κανόνες και προσθέστε μερικές πονηρές πινελιές.

Υποδυθείτε ένα ρόλο
Ρώτα τον ποια ερωτική φαντασίωση του αρέσει και παίξτε τη μαζί. Κάποια άλλη φορά, αποφάσισε αν θέλεις να «αντισταθείς», να αποπλανήσεις ή να αποπλανηθείς. Επιτρέψτε στη φαντασία σας να σας οδηγήσει και να είσαι σίγουρη ότι το παιχνίδι που θα μοιραστείς μαζί του θα σε φέρει πιο κοντά!




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: