Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τρέιλερ: Η Σαϊλίν Γούντλεϊ θέλει ένα Όσκαρ


Το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γκρεγκ Αράκι με τίτλο «White Bird in a Blizzard», δίνει το στίγμα της βασισμένης στο ομότιτλο βιβλίο της Λόρα Καζίσκε (συγγραφέα και του «The Life before her Eyes» που μεταφέρθηκε το 2007 στην οθόνη με πρωταγωνίστρια την Ούμα Θέρμαν) δουλειάς του δημιουργού του «Kaboom» και του «Mysterious Skin».


Με ένα συγκεντρωμένο ταλέντο στο καστ, που αποτελείται από τη Σαϊλίν Γούντλεϊ που γοήτευσε στο «Λάθος Αστέρι» και το «Ονειρεμένο Τώρα», την «Dame to Kill For» Εύα Γκριν και τους Γκάμπουρεϊ Σιντίμπ («Μονάκριβη»), Σάιλοχ Φερνάντεζ («Evil Dead», «Η Κοκκινοσκουφίτσα») και Κρίστοφερ Μελόνι («Law and Order», «Man of Steel»), η ιστορία κινείται ανάμεσα σε ταινία ενηλικίωσης και άνατρεπτικό δράμα μυστηρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η μητέρα της Κατρίνα Κόνορς (Σαϊλίν Γούντλεϊ) εγκαταλείπει την οικογενειακή εστία. Η Κατ ξαφνιάζεται, αλλά δε σοκάρεται. Τον τελευταίο χρόνο δεν την απασχολούσε τίποτα άλλο από το πέρασμα στα δεκάξι της – ερωτεύεται το αγόρι της διπλανής πόρτας, βλέπει το σώμα της να χάνει το παιδικό του σχήμα καθώς γίνεται γυναίκα, ανακαλύπτει το σεξ – όλα αυτά καθώς η μητέρα της σιγά σιγά απομακρύνεται.

Καθώς η Κατ κι ο μονίμως απαθής πατέρας της μαζεύουν τα κομμάτια τους για να επανέλθουν σε μια φυσιολογική καθημερινή ζωή, εκείνη διαπιστώνει ότι η απουσία της μητέρας της την αφήνει αδιάφορη. Παρόλα αυτά, σε μια σειρά από όνειρα τόσο ζωντανά που δεν μπορεί να αγνοήσει, τη στοιχειώνουν οι κραυγές της μητέρας της που μοιάζει να την καλεί σε βοήθεια. Τελικά, αποφασίζει να δράσει ακολουθώντας το ένστικτό της ότι κάτι κακό και σκοτεινό κρύβεται πίσω από αυτήν την εξαφάνιση. Τα βήματά της θα την οδηγήσουν σε μια ανατριχιαστική ανακάλυψη.

Δείτε τις πρώτες πολλά υποσχόμενες σκηνές με την ιδιαίτερη ματιά του Αράκι και μια πρωταγωνίστρια που μοιάζει αποφασισμένη να φλερτάρει ξανά με τα βραβεία που ήδη από την εμφάνισή της στους «Απογόνους» του Αλεξάντερ Πέιν έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει επάξια.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: