Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Γυμναστείτε με την Κέιτ Χάντσον



Από τις πιο δημοφιλείς σταρ του Χόλιγουντ, η Κέιτ Χάντσον δεν θεωρείται αδίκως μία από τις πιο ωραίες παρουσίες της μεγάλης οθόνης. Ξανθή ομορφιά, αγγελικό πρόσωπο και ένα κορμί με ζηλευτές αναλογίες.


Τα αγαθά, όμως, κόποις κτώνται και αυτό το γνωρίζει καλά η διάσημη ηθοποιός, που αθλείται σχεδόν καθημερινά για να διατηρεί σε άψογη φόρμα τη σιλουέτα της.

Έτσι, αποφάσισε να δώσει τα φώτα της στις γυναίκες και να τις στείλει στο γυμναστήριο με τα ρούχα της.

Γυμναστείτε με την Κέιτ Χάντσον

Λανσάρει σειρά αθλητικών ρούχων και είναι συνιδρύτρια του Fabletics, ενός διαδικτυακού καταστήματος γυναικείας αθλητικής ένδυσης.

Η 35χρονη δήλωσε ότι ήθελε να φτιάξει κάτι το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και κυρίως στη θέλησή της να είναι κομψή και σέξι ακόμη και την ώρα που γυμνάζεται. 

Σημειωτέων, ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα –που δημιούργησε- δεν είναι απλά μία ιστοσελίδα που πουλάει ρούχα, αλλά μέσω ενός ερωτηματολογίου που κάθε πιθανός αγοραστής καλείται να απαντήσει, οι ειδικοί είναι σε θέση να προτείνουν το άθλημα που ταιριάζει στο χαρακτήρα του εκάστοτε, το στυλ των ρούχων ακόμη και τα ιδανικά για τον κάθε διαφορετικό σωματότυπο.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: