Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τα πικρά μυστικά της μακροχρόνιας σχέσης



Βλέπεις όλα τα ποσταρίσματα στο Facebook από ευτυχισμένα ζευγάρια που είτε παντρεύονται, είτε απολαμβάνουν τα μπάνια και την Πανσέληνο μαζί, πολύ μαζί. Και λες κι εσύ, το μπακούρι, να βρω κάποιον να είμαι τόσο ειδυλλιακά!


Υπάρχουν βέβαια και κάποια πράγματα που όλα τα ευτυχισμένα ζευγαράκια σε μακροχρόνια σχέση δεν θα σου παραδεχτούν για την σούπερ ζωή τους και καλό είναι να τα ξέρεις!

Το να πλένεις και να σιδερώνεις για δύο άτομο είναι κάτι πολύ ενοχλητικό:

Όσο εσύ εργένισσα μου κάνεις τη ζωάρα σου, βάζοντας πλυντήριο μια φορά το χρόνο και σιδερώνοντας σχεδόν ποτέ, η κολλητή σου στη μακροχρόνια σχέση πρέπει σε εβδομαδιαία βάση και να πλένει και να σιδερώνει και μάλιστα για δύο.

Αν μάλιστα τον κούκλο αγαπημένο της, η μαμά του τον σιδέρωνε με τσάκιση στα πουκάμισα, εκεί να δεις γλέντια. Στην καλύτερη περίπτωση, να έχει γυναίκα να της κάνει τις δουλειές αυτές αλλά στην χειρότερη πρέπει να τοποθετεί και η ίδια τα μποξεράκια του στο πλυντήριο- εκεί να δεις γλέντια.

Η υπερβολική άνεση μπορεί να διώξει τον ερωτισμό
Σου αρέσει που βλέπεις τα αγαπημένα σου ζευγάρια να μην ντρέπονται να κάνουν τα πάντα ο ένας μπροστά στον άλλο και απορείς γιατί πρέπει να βασανίζεσαι να βάφεσαι σαν να πας στα Emmy κάθε φορά που πρέπει να τον δεις. 

Κι όμως, έχε υπόψη σου πως και η υπερβολική άνεση καλό δεν έκανε σε κανένα και τα ζευγαράκια που τόσο θαυμάζεις μπορεί να έχουν απελπιστεί να βλέπουν το μαρούλι κολλημένο στο δοντάκι του καλού τους.

Το να ξέρεις πότε ακριβώς πηγαίνει ο άλλος στην τουαλέτα και τι ακριβώς κάνει εκεί, δεν είναι και το πιο σούπερ πράγμα.

Εσύ αγανακτάς που πρέπει να ανοίξεις την βρύση του μπάνιου για να μην ακούσει ο νέος αγαπητικός τα τσισάκια σου αλλά ρώτα και τα αγαπημένα σου μακροχρόνια ερωτευμένα ζευγάρια που ξέρεις τις συνήθειες τουαλέτας του άλλου τους μισού. 

Η μαγεία χάνεται τη στιγμή ακριβώς εκείνη που η πόρτα του μπάνιου θα μείνει σχεδόν ανοιχτή μια φορά.

Στη μακροχρόνια σχέση, η επέτειος πάει περίπατο ή απλά γίνεται μάχη για την επέτειο:

Όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε από την ημερομηνία γνωριμίας, του πρώτου φιλιού, του γάμου, τόσο σταματάμε να γιορτάζουμε με πόρωση την επέτειο αυτή. 

Στο τέλος τέλος ούτε επέτειο θυμούνται τα ζευγάρια που τόσο θαυμάζεις , ούτε λουλούδια παίρνουν όπως εσύ που βιώνεις τους πρώτους μήνες του δεσμού, άσε για τους καυγάδες που δημιουργούνται σε εκείνους που θέλουν να θυμούνται επετείους αλλά το άλλο τους μισό δεν λέει να μην το ξεχάσει.

Ο προσωπικός χρόνος πάει περίπατο:

Όσο μπορείς και διαθέτεις την πολυτέλεια αυτή, φτιάξε τα νύχια σου στο σαλόνι, κάνε μπάνιο με αιθέρια έλαια για 2 ώρες, βγάλε τα φρύδια σου σχολαστικά για κανά τρίωρο και απόλαυσε τον προσωπικό μοναδικό σου χρόνο με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. 

Γιατί τα ζευγαράκια της μακροχρόνιας σχέσης, σου κρύβουν πως το χαλαρωτικό μπάνιο πάει περίπατο επειδή τα ασιδέρωτα έγιναν βουνό!

Το σεξ/φιλί/ κουτούπωμα μπαίνει στο πρόγραμμα:

Όσο κι αν δεν το θέλουμε να το σκεφτούμε, από τη στιγμή που δέσεις το γαιδαράκο σου κι ακόμα κι αν είσαι κίνκι, το σεξ στη μακροχρόνια σχέση γίνεται σιγουράκι και ναι, μπαίνει στο πρόγραμμα. Ακόμα και το φιλί έρχεται με τη συνήθεια ενώ τα απρόσμενα κουτουπώματα φεύγουν μόλις φύγει η πρώτη κάψα.

 Γι' αυτό να τα χαίρεσαι τώρα που δεν είσαι και σίγουρη πως τα έχεις.

Φυσικά, αυτό που μπορείς να ζηλεύεις είναι η πεποίθηση πως με αυτόν τον άλλον άνθρωπο θα γεράσεις μαζί!



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: