Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Φυσικά καλλυντικά για άντρες: Λοσιόν για μετά το ξύρισμα!



Οι περισσότερες φυσικές συνταγές που γράφω απευθύνονται σε εσάς τις γυναίκες.Αλλά τώρα τελευταία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από άντρες που μου ζητάνε να γράψω και κάποιες συνταγές και για εκείνους.Έψαξα και βρήκα φυσικές συνταγές για μετά το ξύρισμα που είναι ένα μεγάλο μέρος της φροντίδας του δέρματος για τους περισσότερους άνδρες.Βέβαια το άρθρο αυτό απευθύνετε και για εσάς κυρίες μου που ψάχνετε για ένα μοναδικό και εύχρηστο δώρο για το σύζυγό σας,τον αγαπημένο σας,τον φίλο σας,ή τον μπαμπά σας.Σίγουρα αυτές οι φυσικές συνταγές είναι πολύ καλή επιλογή!
Λοσιόν aftershaνe με βότανα



Το σύμφυτο και η καλεντούλα καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και επουλώ­νουν τα μικρά κοψίματα από το ξυράφι. Η αμαμηλίδα συσφίγγει ελαφρώς τους πόρους και το σανταλόξυλο περιορίζει τους ερεθισμούς. Η φυτική γλυκερίνη ενυδατώνει το δέρμα. Θα χρειαστείτε: 2 κουτάλια της σούπας αποξηραμένα φύλλα σύμφυτου Ι κουτάλι της σούπας αποξηραμένη καλεντούλα 250 m1 αποσταγμένη αμαμηλίδα 1/2 κουτάλι του γλυκού φυτική γλυκερίνη 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου Εκτέλεση εφαρμογή: Αφήστε το σύμφυτο και την καλεντούλα μέσα στην αμαμηλίδα σε σκεπασμένο βάζο για δύο εβδομάδες. Σουρώστε και προσθέστε τη φυτική γλυκερίνη και το αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου. Ανακινήστε καλά και εφαρμόστε στο δέρμα μετά το ξύρισμα.

Καταπραϋντικό σπρέι λεβάντας


Σε μπουκάλι για σπρέι 25O m1, αναμείξτε 30 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας με μία κουταλιά της σούπας αποσταγμένη αμαμηλίδα. Ανακινήστε καλά, γεμίστε το μπουκάλι με φιλτραρισμένο νερό και ανακινήστε ξανά. Ψεκάστε ελεύθερα στο ερεθισμένο δέρμα όσο συχνά Θέλετε. Φυλάξτε το στο ψυγείο για να είναι δρο­σερό και να ανακουφίζει περισσότερο 

Αποφύγετε τον ερεθισμό από το ξυράφι


Πολλοί άντρες υποφέρουν από ερεθι­σμούς από το ξυράφι, ειδικά όσοι έχουν ευαίσθητο δέρμα ή σκληρά και πυκνά γέ­νια. Αν προετοιμάσετε σωστά το δέρμα, μπορείτε να απολαύσετε ένα απαλό ξύρι­σμα χωρίς ερεθισμούς. Πρώτα από όλα, μαλακώστε τα γένια με ζεστές κομπρέ­σες. Βουτήξτε μια πετσέτα σε ζεστό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει μία σταγόνα αιθέριο έλαιο λεβάντας. Στύψτε την πε­τσέτα και απλώστε την στο πρόσωπο και το λαιμό. Επαναλάβετε τη διαδικασία αρ­κετές φορές. Απλώστε έπειτα ένα λεπτό στρώμα ενυδατικού λαδιού (έλαιο χοχό­μπα ή αβοκάντο, για παράδειγμα) στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε αφρό ξυρίσμα­τος και ξεβγάλετε καλά με ζεστό νερό μετά το ξύρισμα.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: