Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Όσο λιγότεροι οι ερωτικοί σύντροφοι, τόσο πιο ευτυχισμένος ο γάμος για μία γυναίκα



Όσον αφορά στους άντρες, ο αριθμός των γυναικών με τις οποίες έχουν κάνει σεξ πριν παντρευτούν δεν επηρεάζει την ευτυχία του γάμου τους


Έχοντας πλαγιάσει με έναν και μόνο άντρα οι πιθανότητες για έναν ευτυχισμένο γάμο όλο και αυξάνονται! Αυτό όμως δε συμβαίνει και με τους άντρες αφού ο αριθμός των ερωτικών τους συντρόφων δε φαίνεται να επηρεάζει την πορεία του γάμου τους.

Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες που έχουν κοιμηθεί μόνο με τον σύζυγό τους νιώθουν περισσότερο ευτυχισμένες στο γάμο τους από εκείνες που είχαν περισσότερες από μία εμπειρίες στη σεξουαλική τους ζωή. Όσο για τις πιο... ζωηρές, αυτές δηλαδή που έχουν βρεθεί ερωτικά με πάνω από δέκα άντρες, τα αποτελέσματα της έρευνας δεν είναι και τόσο ευχάριστα, αφού μόλις το 22% νιώθει ευτυχία μέσα στο γάμο του.

Από την άλλη, όσον αφορά στους άντρες ο αριθμός των γυναικών με τις οποίες έχουν κάνει σεξ δε σχετίζεται με το πώς μπορεί να νιώθει στο γάμο του.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι γυναίκες που μετρούν αρκετούς ερωτικούς συντρόφους δυσκολεύονται περισσότερο να αφοσιωθούν στον σύζυγό τους. Ο λόγος; Η ποικιλία δημιουργεί τη σύγκριση...




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: