Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Βάνα Ραμπότα: "Με ενοχλεί που με αντιμετωπίζουν ως "Ειρήνη"

Τη γνωρίσαμε μέσα από το σήριαλ 50-50 και μας έμεινε αξέχαστη. Ο λόγος για τη Βάνα Ραμπότα, η οποία μίλησε για την τηλεόραση και το διαχωρισμό ανάμεσα σε ποιοτικούς και μη ηθοποιούς.

Η ίδια το τελευταίο διάστημα απέχει από την τηλεόραση και πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα", αλλά ασχολείται επαγγελματικά και με τις ολιστικές θεραπείες, κάνοντας μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό. Ο λόγος; Το ισχύον τηλεοπτικό πεδίο. "Η τηλεόραση περνάει μια πολύ μεγάλη κρίση, όχι από την άποψη ότι δεν γίνονται δουλειές από την άποψη τι δουλειές πια πρέπει να γίνονται για να αφορούν τον κόσμο. Ο κόσμος έχει κουραστεί και από όλο αυτό το lifestyle που προβάλλουν οι εκπομπές τηλεόρασης. Δεν ξέρω αν μπορούν να λειτουργήσουν πια αυτές οι εκπομπές. 
Λείπουν σίριαλ που να έχουν μια μυθοπλασία. Βλέπω νέα παιδιά σε σίριαλ, πραγματικά ταλαντούχους νέους ηθοποιούς Μήπως τελικά είναι η εποχή, όχι των ονομάτων αλλά των αξιών. Ας τους δοθεί η ευκαιρία" εξηγεί στο περιοδικό "Λοιπόν".
Η Βάνα Ραμπότα σχολιάζει μάλιστα, το δημοφιλή διαχωρισμό ανάμεσα σε ποιοτικούς και μη ηθοποιούς, δηλώνοντας ιδιαίτερα ενοχλημένη. "Ο διαχωρισμός του εμπορικού με τον κουλτουριάρη ηθοποιό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Οι ηθοποιοί δεν χωρίζονται σε ποιοτικούς και μη ποιοτικούς, αυτό είναι κάτι που με εξοργίζει. Με ενοχλεί ότι πολλές φορές η επιλογή ενός ηθοποιού για κάποιο ρόλο γίνεται σε σχέση με το πώς σε έχουν δει σε ένα σίριαλ. Δεν σημαίνει ότι είσαι έτσι ως άνθρωπος. 
Κατηγοριοποιούνται οι ηθοποιοί σε ποιοτικούς και κουλτουριάρηδες εκείνοι που είναι χύμα στη συμπεριφορά τους. Αυτό είναι λάθος. Είμαι ένας casual τύπος. Επειδή με βλέπουν στο "50-50" που κάνω το ρόλο μιας κυριούλας, θα με πάρουν πάλι για ένα ρόλο μιας κυριούλας. 
Βαριέμαι να παίζω τις κυρίες σαν το "50-50". Μα δεν θέλω να το κάνω αυτό, έκανα απλά ένα ρόλο, δεν παίζω τον εαυτό μου. Με ενοχλεί που με αντιμετωπίζουν ακόμα διάφοροι παραγωγοί σαν να είμαι η Ειρήνη από το "50-50". Καθόλου Ειρήνη δεν είμαι! Αντίθετα. Αυτό μου έχει κολληθεί σαν μια ετικέτα και με ενοχλεί πάρα πολύ. Επίσης πόσες φορές έχω πει όχι σε δουλειές, γιατί δεν με αφορούν επειδή είναι του ίδιου στιλ;" αναφέρει σχετικά η γνωστή ηθοποιός. 

SHARE THIS

0 σχόλια: