Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Καλιφόρνια μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 Ρίχτερ [εικόνες & βίντεο]



Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την πόλη της Νάπα, ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Τζέρι Μπράουν, έπειτα από τον ισχυρό σεισμό 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.


Από τη σεισμική δόνηση τραυματίστηκαν τουλάχιστον 87 άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεκάδες κτίρια υπέστησαν τεράστιες υλικές ζημιές. Οπως έγινε γνωστό περισσότεροι από 69.000 κάτοικοι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εξαιτίας της βλάβης που υπέστησε το δίκτυο ηλεκτροδότησης. Αρκετοί είναι και οι οδικοί άξονες που έχουν κλείσει λόγω της καταστροφής του οδοστρώματος.

Ο Μπράουν ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι το γραφείο του θα συνεργαστεί στενά με το κράτος και τους τοπικούς φορείς προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Επίσης, από τη σεισμική δόνηση καταγράφηκαν διαρροές στο δίκτυο του φυσικού αερίου, βλάβες σε αγωγούς νερού και ζημιές σε ιστορικά κτίρια.

Από τον σεισμό τέσσερα προκατασκευασμένα σπίτια καταστράφηκαν και δύο εξακολουθούν να καίγονται στο βόρειο τμήμα της πόλης.

Να σημειωθεί πως η δόνηση των 6 Ρίχτερ ήταν η ισχυρότερη που σημειώνεται στην περιοχή από το 1989.










ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: