Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια: Δεκάδες τραυματίες - Μεγάλες υλικές ζημιές [εικόνες]



Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03.20 τα ξημερώματα της Κυριακής στη βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ.


Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους, οι οποίοι έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και το Twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια και τις φωτογραφίες που άρχισαν να δημοσιεύουν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, ωστόσσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Περισσότερα από 10.000 σπίτια στην περιοχή Νάπα έμειναν χωρίς ρεύμα. Τέσσερα προκατασκευασμένα σπίτια καταστράφηκαν και δύο εξακολουθούν να καίγονται στο βόρειο τμήμα της πόλης. Οπως έγινε γνωστό, έχουν καταγραφεί 50 διαρροές στο δίκτυο του φυσικού αερίου, 30 διαρροές στο δίκτυο υδροδότησης και ζημιές σε ιστορικά κτίρια, όπως το κτίριο των δικαστηρίων και η βιβλιοθήκη της Νάπα, καθώς και σε ιδιοκτησίες.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS), εντοπίζεται στα 10,8 χιλιόμετρα.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σεισμική δόνηση από το 1989, όταν ένας σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την περιοχή Σάντα Κρουζ, που είχε ως αποτέλεσμα 62 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: