Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

5 απλά πράγματα που θα βελτιώσουν το σπέρμα του συντρόφου σου


Μπορεί η πολύ τηλεόραση και το πολύ μπέικον να κάνει κακό στο σπέρμα του αγαπημένου σου αλλά υπάρχουν και μερικά πράγματα τα οποία κάνουν πολύ καλό. Δες ποια είναι αυτά..


Καρότα
Έφαγε καρότα σήμερα; Σιγουρέψου ότι ο αγαπημένος σου τρώει αρκετά καρότα μέσα στη μέρα διότι του κάνουν καλό και κατ’επέκταση κάνουν καλό και σε σένα. Τα συστατικά του καρότου βελτιώνουν την απόδοση του σπέρματος του καλού σου. Έρευνα έδειξε ότι οι άντρες που έτρωγαν τα περισσότερα καρότα είχαν το καλύτερο σπέρμα.

Ντομάτες
Βάλ’τη στα σάντουιτς που του φτιάχνεις, στις σαλάτες και όπου αλλού κολλάει. Η ντομάτα βελτιώνει τη μορφολογία του σπέρματός του.

Συχνό σεξ

Να και ένα πράγμα που σίγουρα θα κάνει με ευχαρίστηση χωρίς να τον πιέσεις εσύ να το κάνει. Πολλά ζευγάρια κρατιούνται καθώς θεωρούν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να συλλάβουν πιο εύκολα αλλά έρευνες έχουν δείξει πως αυτό μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Ψάρι
Έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έδειξε πως οι άντρες που έτρωγαν λευκό ψάρι τουλάχιστον μέρα παρά μέρα είχαν καλύτερη ποιότητα σπέρματος.

Ασκηση
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η γυμναστική. Όταν θέλεις να αποκτήσεις παιδί μάλιστα, είναι ακόμα πιο σημαντική. Οι άντρες που είναι πιο ενεργητικοί έχουν περισσότερο και πιο ενεργητικό σπέρμα.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: