Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Βγάλτε κάρτα απεριορίστων για όλα τα μέσα με 30 ευρώ



Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 τίθεται σε εφαρμογή η νέα τιμολογιακή πολιτική του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων. Η διάθεση των νέων καρτών ήδη ξεκίνησε.


Όπως έχει εξαγγελθεί πριν από ενάμιση μήνα, καθιερώνεται πλέον μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα με μηνιαίο κόστος 30 ευρώ, αντί για 45 ευρώ που είχε μέχρι και τον Αύγουστο.

Η συγκεκριμένη κάρτα αντικαθιστά τις ήδη υπάρχουσες: τη μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα, που κόστιζε 45 ευρώ και τη μηνιαία κάρτα για λεωφορεία/τρόλεϊ/τραμ, που κόστιζε 20 ευρώ.

Χαμένοι είναι όσοι δε χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ή μετρό, καθώς αυξάνεται το κόστος μεταφοράς τους. Ωστόσο, πλέον με ένα ευρώ την ημέρα, ο χρήστης των μέσων μεταφοράς μπορεί να μετακινηθεί σε ολόκληρη την πόλη και όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά το μετρό ή τον ηλεκτρικό βάζουν 15 ευρώ στην τσέπη από τη μείωση του εξόδου της κάρτας.

Οι κάρτες διατίθεται από τα επιλεγμένα εκδοτήρια ΣΤΑΣΥ, Μετρό και ΗΣΑΠ από την Τρίτη 26 Αυγούστου και μέχρι την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται επίσης ότι από την 1η Σεπτεμβρίου καθιερώνεται ένας τύπος εισιτηρίου για όλα τα μέσα με 1,20 ευρώ, αλλά με μειωμένη χρονική διάρκεια, εκείνη των 70 λεπτών, αντί για 90, που ίσχυε μέχρι τώρα. Το υπουργείο θέλει να ωθήσει τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: