Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Μακάμπι - Αστέρας Τρίπολης 3-1



Ο Αστέρας προηγήθηκε και όλα έμοιαζαν ιδανικά, όμως, τα πολλά λάθη επέτρεψαν στην Μακάμπι να φτάσει στο 3-1. Οι παίκτες του Βεργέτη κράτησαν και πανηγύρισαν την πρόκριση στους ομίλους!Ο Αστέρας πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του, την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα.
Το έκανε θρίλερ, αλλά τα κατάφερε. Το γκολ του Γκοιάν στο πρώτο ημίχρονο 'έδειχνε να απλοποιεί τα πράγματα για την ομάδα της Τρίπολης όμως τα πολλά λάθη απειρίας έφεραν την Μακάμπι σε απόσταση βολής (3-1). 

Τέλος καλό όλα καλά!Α' Ημίχρονο: Ο Αστέρας άρχισε δυνατά το ματς στη Λάρνακα. Το 2-0 είναι ένα σκορ που ανατρέπεται πολύ δύσκολα. Ένα γκολ θα απλοποιούσε πάρα πολύ την κατάσταση. Μετά τις απειλές του Ρολε στο 6' και του Ντε Μπλάσις στο 19' η ομάδα του Στάϊκου Βεργέτη κατάφερε να το πετύχει. 

Ο Γκοιάν μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον τερματοφύλακα της Μακάμπι. ένα γκολ παραπάνω από μισή πρόκριση για την ομάδα της Τρίπολης! Η Μάκάμπι απάντησε άμεσα. 

Από την κάθετη πάσα του Ζάχαβι ο Μπαντάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεωδορόπουλου για το 1-1. Ο Αστέρας στα λεπτά που ακολούθησαν κατάφερε να ρίξει τον ρυθμό απέναντι στους Ισραηλινούς που είχαν αρχίσει ήδη να παίρνουν αυξημένα ρίσκα. 

Σημαντικές φάσεις δεν δημιούργησαν οι τυπικά γηπεδούχοι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με το 1-1 να μένει στον φωτεινό πίνακα.Β' Ημίχρονο: Ούτε σκηνοθετημένο να το είχε. 

Εκεί που πίστευες ότι ο έλεγχος του ρυθμού (που σίγουρα ήταν κλειδί) τον ευνοεί ο Αστέρας τα θαλάσσωνε και φτου κι απ την αρχή. Χωρίς φάση το δεύτερο μέρος μέχρι το 53' όταν ο Γερμανός διαιτητής είδε πέναλτι στην προσπάθεια του Παντελιάδη να μαρκάρει τον αντίπαλό του. 

Ο Ζάχαβι δεν είπε όχι στην ευκαιρία και ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Το 2-1 έφερε εκ νέου σε εγρήγορση τους παίκτες τυο Βεργέτη. Ξανά χαμηλός ρυθμός, αλλά εκ νέου γκάφα στην άμυνα και το απόλυτο θρίλερ μόλις άρχιζε. Το σουτ του Μπεν Χαίμ έβγαλε ο Θεωδορόπουλος ωσόσο ο Πρίτσα από κοντά σημείωσε το 3-1. Τα τελευταία λεπτά τους βγήκε η ψυχή αλλά στο τέλος πανηγύρισαν! 

Ο Βεργέτης έριξε στο ματς τον Σανκαρέ για να κρατήσει. Στο 90' η Μακάμπι απείλησε με σουτ του Ζάχαβι και ο Θεοδωρόπουλος με τη βοήθεια του δοκαριού έδιωξαν τον εφιάλτη μακριά. 

Στα δύο διαδοχικά κόρνερ που ακολούθησαν κατέβηκε κια ο τερματοφύλακας της Μακάμπι αλλά η μεγάλη ευκαιρία (πρώτη στο δεύτερο μέρος) ανήκε στον Αστέρα. Ο Πάρα με σουτ πίσω αό τη σέντρα σε άδειο τέρμα προσπάθησε να τελειώσει την πρόκριση η μπάλα κύλησε βασανιστικά άουτ. 

Στα τελευταία 2 λεπτά οι παίκτες του Αστέρα ήταν ψύχραιμοι ταξιδεύοντας την μπάλα μακριά από την περιοχή τους.Που κρίθηκε: Οι ολιγωρίες και η περιπέτεια που πέρασε ο Αστέρας σίγουρα οφείλονται στην απειρία. 

Η Μακάμπι δίχως σημαντικές φάσεις κατάφερε να βάλει τρία γκολ και να παίξει στις λεπτομέρειες την πρόκριση. Πάντως, συνολικά ο Αστέρας ήταν η καλύτερη ομάδα στα δύο παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κρατήσουν είναι ότι στους ομίλους του Γιουρόπα λάθη σαν και τα αποψινά δεν συγχωρούνται.

Παίκτης από χρυσάφι: Ο Θεωδορόπουλος για την επέμβαση στο 90'! Αν δεν το έβγαζε με τις άκρες των δαχτύλων του θα είχαμε ...δράματα.Ο διαιτητής: Πολύ αυστηρή η απόφαση του Γερμανού, Ντενίζ Αϊτεκίν, να δώσει πέναλτι στη φάση του 53'. 

Επίσης κράτησε περισσότερες καθυστερήσεις από τα 5 λεπτά που είχε δείξει. Πάντως, για την τροπή που πήρε το ματς «ευθύνεται» περισσότερο ο Αστέρας.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: