Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η μόδα στα αξεσουάρ για το φθινόπωρο/χειμώνα 2014/2015


Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετάει και έρχεται ο Σεπτέμβριος, μήνας των αλλαγών και των νέων ξεκινημάτων. Ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός μήνας για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, να βρείτε τι δεν φοράτε πια και πιάνει μόνο χώρο στην ντουλάπα σας, αλλά και για να εντοπίσετε τι ακριβώς χρειάζεστε για τη νέα σεζόν. Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει να κάνετε πολλές αγορές μπορείτε απλά να ανανεωθείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ!
Μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ ακόμα και μέσα από αγγελίες, που μπορούν να μεταμορφώσουν το look σας γρήγορα και πολύ οικονομικά. Βραχιόλια, γάντια, σκουλαρίκια, κασκόλ, κολιέ είναι και τα σημεία-κλειδιά που θα πρέπει να δώσετε βάση για να είσαστε μέσα στη μόδα αυτό το φθινόπωρο. Ειδικότερα:


'Ποντάρετε' στα τεράστια κολιέ

Φορέστε άφοβα υπερμεγέθη κολιέ για να κάνετε τη διαφορά και να μαγνητίσετε τα βλέμματα. Ένα πολύ όμορφο κολιέ μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο απλό βραδινό σας φόρεμα σε χρόνο ρεκόρ. Προσέξετε μόνο εάν το κολιέ είναι ιδιαίτερο με έντονα χρώματα και σχέδια, το υπόλοιπο σύνολο σας να είναι πιο 'ήσυχο'.

Πείτε ναι στα γούνινα κασκόλ

Η γούνα, σύμβολο χλιδής επιστρέφει δυναμικά για να σας ζεστάνει τα κρύα βράδια που έρχονται. Διαλέξτε γούνινα κασκόλ σε καφέ χρωματισμούς που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα πάντα. Φυσικά είναι καλύτερο για οικολογικούς λόγους η γούνα να μην προέρχεται από κάποιο θηλαστικό!

Μακριά ή κοντά γάντια

Ανάλογα με το στυλ σας εφοδιαστείτε με σέξι μακριά γάντια που φτάνουν μέχρι τον αγκώνα ή κομψά κοντά γάντια που αφήνουν ακάλυπτο το πάνω μέρος του καρπού. Μπορείτε επίσης να φορέσετε και γάντια με κοσμήματα ή άλλα σχέδια, αφού φαίνεται ότι τα γάντια θα γίνουν το hot αξεσουάρ της σεζόν που έρχεται!

Βραχιόλια από δέρμα

Τέλος, η μόδα για τα βραχιόλια προστάζει δερμάτινα υφάσματα σε ποικίλα χρώματα και σχέδια συνεχίζοντας την τάση που έχει επικρατήσει τους τελευταίους μήνες στις πασαρέλες. Μπορείτε να αγοράσετε κάποιο διακριτικό δερμάτινο βραχιόλι για τις καθημερινές σας εμφανίσεις ή ακόμα ένα υπερμεγέθη βραχιόλι με δερμάτινες λεπτομέρειες για τις πιο ξεχωριστές βραδιές σας!



Δήμητρα Παπαδοπούλου
writer freelance


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: