Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός 1-2



Με νίκη ολοκλήρωσε τη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε στην Δανία της Μίντιλαντ (2-1) με σκόρερ τους Νάνο (54') και Κλωναρίδη (74') και περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του για τους ομίλους στην κλήρωση της Παρασκευής.


Ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν και έφτασαν στην νίκη με σκορ 2-1 (συνολικό 6-2) και... τσέκαραν εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι χωρίς τον Μπεργκ για το «τριφύλλι». Στον Σουηδό, μάλιστα, αφιέρωσαν όλοι το πρώτο γκολ της ομάδας, σε μια ιδιαίτερα όμορφη στιγμή.

Έλειψε η συνοχή στο κέντρο και το «καθαρό μυαλό» από τους φιλοξενούμενους, που πάντως, κατάφεραν να φύγουν με την νίκη από την Δανία και να προκριθούν με 2/2 στα προκριματικά.

Το ματς:

Μόνο Παναθηναϊκό δεν θύμιζαν οι «πράσινοι» στο πρώτο εικοσάλεπτο. Η Μίντιλαντ υπερίσχυσε σε όλες τις γραμμές, βγήκε στην επίθεση με καλές προοπτικές, όμως δεν έφτασε στο γκολ που θα την έβαζε στο κυνήγι της πρόκρισης. Το «τριφύλλι» μετά την αρχική... παγωμάρα βελτιώθηκε, βρήκε τα πατήματά του και απείλησε τους Δανούς.

Στο 21' ο Ατζαγκούν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο κίπερ, αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό. Στη συνέχεια, το παιχνίδι ισορρόπησε, η ελληνική ομάδα πήρε τα μέτρα της στο γήπεδο, αλλά όχι και την πρωτοβουλία των κινήσεων, την οποία συνέχισαν να έχουν οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα του Αναστασίου έκανε το 1-0 νωρίς στο δεύτερο μέρος (54'). Ο Νάνο εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των Δανών, νίκησε τον Χάουγκαρντ και έσπευσε να αφιερώσει το γκολ στον Μάρκους Μπεργκ! Δύο λεπτά αργότερα, η Μίντιλαντ πήγε να πληρώσει με... το ίδιο νόμισμα τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Κοτσόλης και το δοκάρι έδιωξαν το φάουλ του Σίστο.

Οι παίκτες της Μίντιλαντ συνέχισαν να απειλούν και ισοφάρισαν στο 73'. Ο Σίλντενφελντ έκανε πέναλτι, ο Ιγκμπούν ανέλαβε την εκτέλεσή του και νίκησε τον Κοστόλη (1-1), όμως ενώ οι πανηγυρισμοί δεν είχαν κοπάσει καλά-καλά, ο Κλωναρίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο «τριφύλλι»! Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού με όμορφη ατομική ενέργεια πέρασε πέρασε όποιον βρήκε στο διάβα του και σούταρε από διαγώνια θέση, κάνοντας το 2-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι και η ελληνική ομάδα όχι μόνο προκρίθηκε αλλά κέρδισε και εκτός έδρας την Μίντιλαντ.

Οι συνθέσεις:

Μίντιλαντ: Χάουγκαρντ, Λάρσεν, Λαούριντσεν, Γιένσεν, Ρέμερ, Σπαρβ (Ιζούνα 77'), Πόουλσεν, Άντερσον (Ιγκμπούν 59'), Λάρσεν (Ονουάτσου 46'), Σίστο, Χασάν.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες (Δώνης 70'), Λαγός (Μπούι 60'), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νάνο, Πράνιτς, Καρέλης (Κλωναρίδης 65').




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: