Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-1



Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιζε στο ΟΑΚΑ και έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προηγήθηκαν οι Βοιωτοί με τον Κώτσιο, ισοφάρισαν με τον Πράνιτς οι "πράσινοι". Τραυματίστηκε ο Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός είχε απουσίες, δεν αντιλέγει κανείς. Ο Παναθηναϊκός ήταν, επίσης, κουρασμένος, καμία αντίρρηση. Αλλά, έστω και έτσι, οι πράσινοι άργησαν χαρακτηριστικά να μπουν στο πνεύμα της αναμέτρησης επιτρέποντας στον Λεβαδειακό να φέρει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα.
Ποια ήταν αυτά; Παιχνίδι χαμηλού τέμπο, πολύς χώρος στην άμυνα του Παναθηναϊκού για αντεπιθέσεις και σχεδόν μηδέν κίνδυνοι στη δική του εστία. Η ομάδα του Αναστασίου απείλησε στο 7' με τον Ντίνα, έκανε μία ακόμα επίσκεψη με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου στο 25' και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο άφηνε το χρόνο να περνά.
Επρεπε να τραυματιστεί ο Μπεργκ και να αλλάξει το σύστημα για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να διαπιστώσει ότι το παιχνίδι χρειαζόταν μάχη για να κερδηθεί. Αλλά όταν αυτή η διαπίστωση έγινε κτήμα των παικτών, ήρθε η αστοχία να προδώσει την όποια προσπάθειά τους.
Μέσα σε 11 αγωνιστικά λεπτά (61'-72') οι πράσινοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ τουλάχιστον τέσσερις φορές αλλά σε καμία από αυτές δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Αντιθέτως, σε μία δικαίωση όσων πιστεύουν στα κλισέ, ο Λεβαδειακός ευτύχησε να βρει δίχτυα στο 77' με την κεφαλιά του Κώτσιου τον οποίο έχασε στο προσωπικό μαρκάρισμα ο Τριανταφυλλόπουλος.
Αυτό που επιχείρησε στο τέλος ο Παναθηναϊκός ήταν τουλάχιστον να μην χάσει όλη την παρτίδα. Ο Αναστασίου έβαλε τον Ρισβάνη σε θέση φορ (!) αλλά πριν γίνει αυτό η ομάδα του κατάφερε να ισοφαρίσει με το πέναλτι του Πράνιτς (που κέρδισε ο Ατζαγκούν από τον Μαχαίρα). Πέραν τούτου όμως ουδέν. Η σεζόν στο πρωτάθλημα άρχισε με γκέλα για τον Παναθηναϊκό.

MVP

Παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού ο Ηλίας Κώτσιος, δεν χαρίστηκε στην πρώην ομάδα του και με το γκολ που πέτυχε χάρισε έναν πολύτιμο πόντο στον Λεβαδειακό. Στα 38 του χρόνια το λέει ακόμη η καρδιά του...

Aδύναμος Κρίκος

Αυτό το βράδυ δεν ήταν του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Εχασε τον Κώτσιο στη φάση του γκολ του Λεβαδειακού, απώλεσε και την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για την ολοκληρωτική ανατροπή.

Σχόλιο

Με το καλημέρα έγινε σαφές ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού ίσως να μην μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς που επιφέρει η κούραση των ευρωπαϊκών ματς. Είναι ένα θέμα καθαρά ποσοτικό που σίγουρα θα αντιμετωπίσει ο Κυπελλούχος Ελλάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν και όσο αγωνίζεται στο Europa League. O Λεβαδειακός ήταν καλά στημένος στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο συμμάχησε και με την τύχη για να αποσπάσει το αποτέλεσμα.
Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Πρόγιτς, Κώτσιος, Τομάς, Πίντερ (74' Μαχαίρας), Κονέ (88' Μάγκας), Ζίτο, Ορτέγκα, Βούκσεβιτς, Γουόρντεν (58' Γιακουμάκης).
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μπούρμπος (86' Ρισβάνης), Χουχούμης (46' Νάνο), Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης, Μπεργκ (58' Ατζαγκούν).

SHARE THIS

0 σχόλια: