Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η νέα ηρωίδα του Μπάτμαν είναι Εβραία και ανάβει φωτιά στα social media



Οι θέσεις που εκφράζει η διάσημη και πανέμορφη Γκαλ Γκαντό, ισραηλινή ηθοποιός και ηρωίδα της επόμενης ταινίας «Batman vs Superman: Η ώρα της εκδίκησης», έφεραν θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο σκηνοθέτης της ταινίας Zack Snyder, ο οποίος έχει γυρίσει ήδη την ταινία «Οι 300 του Λεωνίδα» αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία της ηρωίδας Wonder Woman, η οποία θα πρωταγωνιστεί με τον Μπρους Γουέιν και τον Κλαρκ Κεντ, τους δύο διάσημους σούπερμαν της κινηματογαφικής βιομηχανίας.

Την εν λόγω αμαζόνα θα υποδύεται η ισραηλινή Γκαλ Γκαντό και θα είναι ντυμένη με μια φορεσιά που θυμίζει περισσότερο την άγρια Ζήνα την πολεμίστρια. Ο σκηνοθέτης πόσταρε μάλιστα τη φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο twitter.

Η νέα εμφάνιση της Wonder Woman έτυχε θερμής υποδοχής από τους φαν του είδους. Ως τη στιγμή που ένα μήνυμα της Γκαλ Γκαντό στο facebook , το οποίο έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, έφερε μεγάλη αναταραχή.

Η ηθοποιός, μαζί με την κόρη της Αλμα, ανάβει τα κεριά του Chabbat και εκφράζει την στήριξή της «στα κορίτσια και τα αγόρια που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τη χώρα μας από τις φρικτές πράξεις που διαπράττουν τα μέλη της Χαμάς, τα οποία κρύβονται σαν δειλοί πίσω από τις γυναίκες και τα παιδιά».


Η ηθοποιός Γκαλ Γκαντό υπηρέτησε δύο χρόνια στις ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού στρατού Israeli Defence Forces (IDF), όπως θυμίζει το hashtag της #IloveIdf, του οποίου προηγούνται τα «#nousavonsraison #libéregazaduhamas #stopterreur #coexistence».
Τα σχόλια που έγιναν για τις θέσεις της είναι επιθετικά. Μάλιστα, ξεκίνησε συλλογή υπογραφών στο Change.org με σκοπό να αντικατασταθεί η Γκαλ Γκαντό από μια άλλη ηθοποιό.















ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: