Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Το No1 διατροφικό λάθος στις διακοπές



Μπορεί να προσπαθούσες όλο το χειμώνα για να είσαι έτοιμη να φορέσεις μπικίνι τώρα που είναι καλοκαίρι αλλά υπάρχει ένα λάθος που μπορεί να κάνεις στις διακοπές και να πάνε όλες οι προσπάθειές σου στράφι. Δες ποιο είναι αυτό...


Αυτό που τρως (ή καλύτερα αυτό που δεν τρως) είναι το μεγαλύτερο διατροφικό λάθος που κάνεις στις διακοπές σου. Ευτυχώς μπορείς πολύ εύκολα να το διορθώσεις.

Απόλαυσε ένα μεγάλο γεύμα

Κάθε μέρος που πηγαίνεις διακοπές έχει μία σπεσιαλιτέ, ένα πιάτο που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Για να μην πάρεις, όμως, βάρος διάλεξε μία μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσει να δοκιμάσεις όλες τις "λιχουδιές" του μέρους που βρίσκεσαι. Τις υπόλοιπες μέρες φρόντισε να μην το παρακάνεις. Το παν είναι το μέτρο και αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.

Φάε σπίτι

Κλείσε ένα σπίτι για να μείνεις στις διακοπές σου και όχι δωμάτιο ξενοδοχείου. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να μαγειρεύεις και να τρως κάτι ελαφρύ στο σπίτι έτσι ώστε να μην τρως συνέχεια έξω. Αυτό και θα σου εξοικονομήσει αρκετά χρήματα και θα σε βοηθήσει να ελέγχεις τι τρως.

Επισκέψου την τοπική λαϊκή αγορά

Όπου κι αν μένεις μπορείς να κάνεις μία επίσκεψη στην τοπική αγορά του μέρους. Εκεί, πέρα από το ότι θα αναμειχθείς με τους ντόπιους, θα μπορέσεις να βρεις και παραδοσιακά προϊόντα.

Αγόρασε μερικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να κάνεις ένα πικνίκ με την παρέα σου, σπιτικές τορτίγιες για νόστιμα και υγιεινά σάντουιτς, παραδοσιακό μέλι για τον καφέ ή το τσάι σου και πολλά άλλα.

Μην ξεχνάς τα σνακ σου

Φρόντιζε να έχεις πάντα μαζί σου μία μπάρα δημητριακών, μερικά φρούτα ή ότι άλλο σου αρέσει να τρως για σνακ. Όταν η πείνα σου χτυπάει την πόρτα θα έχεις κάτι να τρως αντί να πηγαίνεις σε όποια καντίνα βρίσκεις μπροστά σου για να φας ότι hot dog και πατάτες τηγανιτές βρεις μπροστά σου.

Τέλος, σε ότι αφορά στη γυμναστική σου, ακόμα και τα μικρά πραγματάκια είναι σημαντικά για να διατηρήσεις τη φόρμα σου.

Μπορείς να κολυμπήσεις στην πισίνα του ξενοδοχείου σου ή στη θάλασσα, μπορείς να παίξεις με τα παιδιά σου στην παραλία, να περπατήσεις γνωρίζοντας το μέρος που βρίσκεσαι, να πας για ψώνια και πολλά άλλα πράγματα.

Κατά πάσα πιθανότητα θα γυμναστείς περισσότερο από ότι γυμνάζεσαι όταν είσαι σπίτι σου. Οπότε καλό είναι να μη σε ανησυχεί αυτό.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: