Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Αποτοξίνωση με το... κόλπο της Τζένιφερ Άνιστον



Η Jennifer Aniston ακόμα και στην ηλικία των 40 + διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz και τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Σύμφωνα με δηλώσεις της, το μυστικό της κρύβεται στις πολλές ώρες γυμναστικής και στο υγιεινό smoothie λαχανικών που πίνει μία φορά την εβδομάδα, για όλη την ημέρα και τη βοηθά να αποτοξινώσει τον οργανισμό της.


Για να το φτιάξετε και εσείς, θα χρειαστείτε:
6 μέτρια αγγούρια
3 μικρά παντζάρια
2 ματσάκια σπανάκι
1 μικρό λάχανο
Φρέσκο σκόρδο και ginger
4-5 μικρά καρότα
1 ματσάκι σέλινο

Ξεφλουδίστε όλα τα λαχανικά και βάλτε τα στο μίξερ. Προσθέστε λίγο πιπέρι καγιέν και ψιλοκομμένο μαϊντανό, για περισσότερη γεύση. Παγώστε το χυμό στο ψυγείο για λίγα λεπτά και πίνετε 1 ποτήρι όποτε νιώθετε πείνα. Διατηρήστε τον υπόλοιπο χυμό στο ψυγείο.

Και η γνώμη των ειδικών?
Τα αλκαλικά λαχανικά, όπως το σπανάκι, τα καρότα, ο μαϊντανός μειώνουν την κατακράτηση υγρών και βελτιώνουν τη διάθεση. Τα παντζάρια καθαρίζουν το αίμα από τις τοξίνες, το σέλινο και τα καρότα απελευθερώνουν κάλιο και το λάχανο με το μαϊντανό ενισχύουν την πνευματική διαύγεια. Ο χυμός σε φουσκώνει, οπότε δεν νιώθεις συνεχή πείνα και αν το κάνεις μία φορά την εβδομάδα χάνεις κιλά, λίπος και αποτοξινώνεις τον οργανισμό.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: