Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Χρήσιμες ενδυματολογικές συμβουλές για γυναίκες με μεγάλο μπούστο – Τι πρέπει να κάνετε



To μεγάλο στήθος μπορεί κάποιες φορές να δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιες γυναίκες και να δυσκολεύει τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Δείτε παρακάτω μερικά έξυπνα tips για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.

1. Η καλύτερη επιλογή στα μπλουζάκια και στα φορέματα είναι το κρουαζέ. Το κρουαζέ κόψιμο διαχωρίζει το στήθος και το κολακεύει. Επίσης, προσπάθησε να μείνεις μακριά από μπλούζες και φορέματα που έχουν εξτρά ύφασμα στο μπούστο, όπως βολάν και παγιέτες.

2. Τα κομμάτια που δεν έχουν θέση στη γκαρνταρόμπα σου είναι τα ζιβάγκο και γενικά τα μπλουζάκια με ψηλή λαιμόκοψη. Αντίθετα, προτίμησε το V κόψιμο και το χαμόγελο, που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μικρότερο.

3. Επένδυσε στο σωστό σουτιέν. Θα στηρίζει το στήθος σου και θα το κρατάει στη σωστή θέση. Έτσι, τα ρούχα θα στρώνουν καλύτερα πάνω σου.

4. Αν θέλεις να φορέσεις μία μπλούζα με τιράντες, προτίμησε οι τιράντες να είναι χοντρές. Έτσι και το στήθος σου δεν θα τονίζεται αλλά και θα σου προσφέρουν μία έξτρα υποστήριξη.

5. Επίλεξε παλτό και σακάκια μεσάτα και κυρίως με μονούς γιακάδες. Οι διπλοί γιακάδες και οι γιακάδες με όγκο θα σου τονίσουν το στήθος, αντίθετα ένας σκέτος μονός γιακάς θα δημιουργήσει την αίσθηση μίας πιο αδύνατης σιλουέτας.

6. Όταν φοράς πλεκτά, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με την πλέξη. Το καλύτερο είναι να επιλέξεις πουλόβερ με λεπτή πλέξη, που δεν θα σου προσθέσουν όγκο.

7. Απόφυγε το baggy look. Τα φαρδιά ρούχα κάνουν τη σιλουέτα πολλές φορές να φαίνεται μεγαλύτερη. Φόρεσε ρούχα, λοιπόν, που να διαγράφουν τη σιλουέτα σου για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τονίσεις περισσότερο, άθελα σου, το στήθος σου.

8. Είναι γνωστό ότι τα σκούρα χρώματα κάνουν τη σιλουέτα μας να φαίνεται λεπτότερη. Φόρεσε, λοιπόν, στο πάνω μέρος σκούρα χρώματα και προτίμησε να φορέσεις ένα παντελόνι ή κάποιο αξεσουάρ με χρώμα.

9. Τέλος, δώσε σημασία στο ύφασμα. Προτίμησε το κασμίρ και τα βαμβακερά τοπ και μείνε μακριά από το βελούδο και το σατέν.





SHARE THIS

0 σχόλια: