Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινό χαγκόβερ; Αντιμετώπισέ το



Λίγο η καλοκαιρινή διάθεση, το κλίμα των διακοπών, τα κοκτέιλ και τα κεράσματα από τη διπλανή παρέα και το μεθύσι δεν αργεί. Και μπορεί το βραδάκι να τη γλίτωσες απλά με μερικά παραπατήματα ή ξεκαρδιστικά γέλια, το επόμενο πρωί όμως τι γίνεται; Το χανγκόβερ δεν έχει εποχές και σε ακολουθεί και το καλόκαιράκι, γι΄αυτό προσοχή και με μ'έτρο το αλκοόλ. Τι κάνεις όμως σε περίπτωση που την... πάτησες; Μάθε μερικούς φυσικούς τρόπους για να σώσεις την κατάσταση και μαζί και τη διάθεσή σου και να μην πάει μια ημέρα των διακοπών σου χαμένη.

* Η μπανάνα κάνει θαύματα: Το αλκοόλ μειώνει τα επίπεδα καλίου στον οργανισμό εξού και η συμβουλή της... μπανάνας. Τρώγοντας μπανάνες θα αναπληρώσεις το κάλιο στον οργανισμό και θα νιώσεις καλυτερα.

* Πιες χυμό πορτοκάλι: Τα πορτοκάλια είναι πλούσια σε βιταμίνη C, που επιταχύνει το μεταβολισμό του αλκοόλ στο συκώτι. Εναλλακτικά μπορείς να πιείς και μια βιταμινούλα C.

* Πες ναι στο τζίντζερ: Οι Έλληνες δεν είμαστε ιδιαίτερα συνηθισμένη στηνη κατανάλωση τζίντζερ, ωστόσο κάνει θαύματα και στην περίπτωση του μεθυσιού. Βάλε το στη διατροφή σου, ειδικά αν ήπιες λιγάκι παραπάνω την προηγούμενη ημέρα.

* Φτιάξε ρόφημα με μέλι και λεμόνι: Το ρόφημα αυτό θα σε βοηθήσει ν' αναπληρώσεις τα υγρά και τα σάκχαρα που έχει χάσει ο οργανισμός σου.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: