Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μιράντα Κερ: Δες τα μυστικά της για τέλειο κορμί



Η Μιράντα Κερ έχει ένα κορμί που κάνει κάθε γυναίκα να σκάει από τη ζήλια της. Παρόλο που το 31χρονο supermodel κάνει μία αυστηρή διατροφή σίγουρα δεν είναι από εκείνα το μοντέλα που δεν τρώνε.
Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια της αρέσει να τρώει αυγά, κοτόπουλο, λάχανο τουρσί, σαλάτες, βούτυρο από αμύγδαλο καθώς κα το γλυκό πάβλοβα που φτιάχνει η γιαγιά της.


Η Μιράντα μίλησε στο περιοδικό Body & Soul και αποκάλυψε: “Μου αρέσει να γυμνάζομαι κάθε μέρα αλλά προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα κάθε φορά. Μπορεί απλά να βάλω μουσική στο σπίτι, να αφήσω τον Flynn να χορεύει τριγύρω ενώ εγώ κάνω σανίδα για 10 λεπτά προκειμένου να δυναμώσω τον κορμό μου”. Γενικότερα της αρέσει πολύ το πιλάτες, η hatha και η kundalini γιόγκα στις οποίες είναι αφοσιωμένη εδώ και 15 χρόνια. “Προσπαθώ να κάνω τουλάχιστον 20 λεπτά γιόγκα την ημέρα.

Η καλή διατροφή είναι επίσης σημαντικό κομμάτι της ζωής της και η Μιράντα προσπαθεί να κρατάει τη ζάχαρη και το σιτάρι μακριά από την καθημερινότητά της. Παρόλα αυτά που και που κάνει μερικές διατροφικές ατασθαλίες ενώ σε γενικές γραμμές ακολουθεί μία διατροφή η οποία περιλαμβάνει λαχανικά, κρέας, φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Όσο για το τι κάνει για να είναι συνεχώς ενυδατωμένη, όπως αποκάλυψε πίνει πολλών ειδών τσάγια καθώς και πράσινους χυμούς και ροφήματα πρωτεϊνης.

Τέλος το supermodel μίλησε για εκείνες τις ημέρες που δε θέλει να κάνει τίποτα. Συγκεκριμένα είπε: “Υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο ή νιώθω πως δεν έχω διάθεση για να γυμναστώ αλλά μόλις φορέσω τα ρούχα της γυμναστικής μου και φτάσω στο γυμναστήριο, το απολαμβάνω”, είπε.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: