Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Η Σάντρα Μπούλοκ εγκαταλείπει το Χόλιγουντ



Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό έτοιμη να αφήσει πίσω της το "λαμπερό" Λος Άντζελες. Για τα καλά Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς, συμπαθείς και αποτελεσματικές –σύμφωνα με τους ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας- ηθοποιούς της γενιάς της.


Η 49χρονη σταρ απολαμβάνει τον σεβασμό και την αγάπη όλων των συνεργατών της, ενώ στην προσωπική της ζωή, μετά το στραπάτσο που έφαγε από τον άπιστο πρώην σύζυγο, έχει βρει τις ισορροπίες της, ρίχνοντας όλο της το "είναι" επάνω στον γιο της, τον 4χρονο Λουίς που υιοθέτησε το 2010.

Μία πολύ "άγρια" εμπειρία, όμως, που βίωσε στις αρχές του περασμένου μήνα, λέγεται ότι έχει φέρει τη Σάντρα ένα βήμα πριν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της.

Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα βρέθηκε η Μπούλοκ φάτσα κάρτα με τον Τζόσουα Τζέιμς Κόρμπετ (Joshua James Corbett) μέσα στο σπίτι της, όπου εκείνος είχε εισβάλλει –φυσικά παράνονα.

Τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ, λένε, η Σάντρα που δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς ύστερα από έρευνες στο σπίτι του εισβολέα η αστυνομία βρήκε "ένα ολόκληρο παράνομο οπλοστάσιο".

Φίλοι της Μπούλοκ μεταφέρουν στον National Enquirer ότι η Σάντρα σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την έπαυλή της στο Λος Άντζελες και να επιστρέψει στο πατρικό της στο Όστιν του Τέξας.

Αν υπάρξουν νεότερες εξελίξεις, θα τις μάθουμε




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: