Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πώς θα καταλάβετε αν αρέσετε σε έναν άνδρα


Το φλερτ δεν έχει κανόνες, ούτε σταθερές. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αντιμετωπίσετε με φόβο την κατάσταση εκεί έξω. Συχνά οι γυναίκες πανικοβάλλονται και δεν ξέρουν εάν αρέσουν πραγματικά σε έναν άντρα. Υπάρχουν όμως ορισμένα σημάδια, που μαρτυρούν απόλυτα το ανδρικό ενδιαφέρον. Σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις περιπτώσεις που το ισχυρό φύλο γίνεται... αδύναμο για χάρη σας.

Σας παίρνει τηλέφωνο να μάθει για τη μέρα σας


Τα γραπτά μηνύματα φαντάζουν ασήμαντα και ξεπερασμένα. Οι κλήσεις όμως ιδιαίτερα το απόγευμα για να μάθουν πώς περάσατε τη μέρα σας και τι κάνατε, είναι αρκετά σημαντικές. Μια απλή κλήση για να δει τι κάνετε, έχει τη δικιά της σημασία, καθώς οι άντρες σπάνια τηλεφωνούν χωρίς λόγο.

Γλώσσα σώματος

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο δείγμα πως ένας άντρας έχει γοητευτεί από εσάς. Σε σχέση με τις γυναίκες οι ενδείξεις σε έναν άντρα είναι πολύ λιγότερες βάσει ειδικών της γλώσσας του σώματος. Το χαμόγελο θα είναι έκδηλο στο πρόσωπό του, ενώ η οπτική επαφή θα είναι τέτοια, που ίσως σας κάνει να νιώσετε αμηχάνα. Είναι επίσης πιθανό να γύρει προς το μέρος σας, χωρίς όμως να επιδιώξει κάτι. Κινήσεις αμηχανίας μπορεί να είναι το φτιάξιμο των μαλλιών, το σφίξιμο γραβάτας και το πείραγμα των παπουτσιών του.

Θα σας πειράξει

Κλασσική περίπτωση. Από το σχολείο ήδη, το αγόρι θα τραβήξει τα μαλλιά στο κορίτσι που του αρέσει. Εάν ένας άντρας ξεκινήσει να σας πειράζει, χωρίς καλά καλά να έχετε δώσει αφορμή, αυτό ίσως πάει να πει ότι του αρέσετε. Ορισμένοι χάνουν το τακτ τους και προχωρούν σε χοντράδες, ωστόσο αν ενδιαφέρονται πραγματικά θα κάνουν τα πάντα για να σας ζητήσουν συγγνώμη.

Συμπεριφέρεται διαφορετικά μπροστά σας

Εάν γνωρίσετε κάποιον πολύ καλά, μπορείτε να προσέξετε τη συμπεριφορά του να είναι διαφορετική μπροστά σε άλλους και μπροστά σας. Για παράδειγμα μπορεί, όταν είστε μπροστά σε φίλους, να φέρεται σοβαρά ενώ όταν λείπετε να γίνεται και πάλι παιδί.

Οι φίλοι του θα τον πιέζουν να σας μιλήσει

Εάν δείτε τους φίλους του να χαζογελάνε και να τον σπρώχνουν προς τα εσάς τα πράγματα είναι πολύ θετικά. Ο ίδιος μπορεί να ντρέπεται αλλά προφανώς έχει εξομολογηθεί κάτι στην παρέα του για εσάς.

Θα κάνει πως σας αρέσουν τα ίδια

Οι περισσότεροι άντρες το κάνουν αυτό. Θα επιχειρήσει να συμφωνήσει μαζί σας σε ότι κι αν πείτε. Μπορεί να μην έχει πλήρη συναίσθηση του θέματος, όμως θα φροντίσει να προσέξει τι λέτε και να διαμορφώσει άποψη. Που προφανώς θα συμφωνεί μαζί σας.

Κοπλιμέντα

Ένας άντρας δεν πρόκειται να παραλείψει τους τρόπους του. Τα κοπλιμέντα θα είναι σίγουρα μέρος του φλέρτ και προφανώς καταδεικνύουν το ενδιαφέρον του για εσάς.

Αφιέρωση χρόνου

Οι άντρες έχουν ορισμένες «κακές» συνήθειες, που δύσκολα παραλείπουν. Αν για παράδειγμα αποφασίσει να βγει μαζί σας όταν παίζει η αγαπημένη του ομάδα ή παραλείψει τη βραδιά, που βγαίνει με τους φίλους του ενδιαφέρεται αφάνταστα για εσάς.

Θυμάται πράγματα

Είναι βέβαιο πως τα άτομα, που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς, θα θυμηθούν σίγουρα σημαντικά πράγματα για εσάς τα οποία δεν θα θυμάται ο καθένας, που μόλις γνωρίσατε. Για παράδειγμα γεγονότα όπως γενέθλια, την αγαπημένη σας ταινία, τραγούδι ή ακόμα και το πώς γνωρίσατε την καλύτερή σας φίλη.

Θα προσποιηθεί ότι του αρέσει κάποια από τις φίλες σας

Ίσως ακραίο, όμως ορισμένοι άντρες το πρώτο που θα επιδιώξουν θα είναι να σας κάνουν να ζηλέψετε. Τι καλύτερο λοιπόν από μία από τις αγαπημένες σας φίλες. Το ενδιαφέρον του όμως θα φανεί, όταν θα δείξει προτίμηση στη δικιά σας παρέα.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: