Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Η εκρηκτική κόρη του Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, γίνεται το μελλοντικό αφεντικό της Μίλαν και καίει καρδιές



Την ημέρα της παρουσίασης του νέου προπονητή της Μίλαν, Φίλιπο Ιντσάγκι, τα βλέμματα των συγκεντρωμένων οπαδών δεν έπεσαν σε αυτόν, αλλά στην ξανθιά γυναίκα που στεκόταν δίπλα του και φορούσε τη νέα φανέλα της ομάδας. Μόνο που αυτή η όμορφη γυναίκα δεν ήταν όποια και όποια, αλλά η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα.

Η εκρηκτική κόρη του Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, γίνεται το μελλοντικό αφεντικό της Μίλαν και καίει καρδιές [εικόνες]

Με τον μπαμπά Σίλβιο να έχει τα τελευταία χρόνια κάμποσες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη και η πολιτική του καριέρα να βρίσκεται στα τελευταία της, η Μπάρμπαρα προωθείται ως το alter ego του «Καβαλιέρε».


Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως πολύ σύντομα θα την δούμε στη θέση του προέδρου του κόμματος Μπερλουσκόνι, επί του παρόντος όμως μαθαίνει τα... κόλπα της δημοσιότητας με την ενασχόλησή της στο ποδόσφαιρο. Μπορεί στην προεδρία της Μίλαν να βρίσκεται ο Αντριάνο Γκαλιάνι, επί χρόνια επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Μπερλουσκόνι, ωστόσο επειδή είναι και κάποιας ηλικίας, έχει πλέον από δίπλα του την Μπάρμπαρα για να της μάθει την αλφαβήτα της μπάλας και φυσικά τα μυστικά της Μίλαν.


Η Μπάρμπαρα μάλιστα φαίνεται πως μαθαίνει γρήγορα και κατά την παρουσίαση του «Πίπο» ως προπονητή των «ροσονέρι» έκανε και δηλώσεις που σίγουρα θα ευχαρίστησαν τους φανατικούς οπαδούς: «Πρέπει να φέρουμε ξανά τη Μίλαν εκεί που ανήκει. Στόχος είναι η πρόκριση στο Champions League. Ο Πίπο πρόσφερε πολλά στην ακαδημία και τώρα μαζί θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρώτη ομάδα».


Η 26άχρονη κόρη του "καβαλιέρε" (η δεύτερη από τις τρεις συνολικά κόρες του Ιταλού πρωθυπουργού) πήρε πρόσφατα το πτυχίο της με άριστα στη φιλοσοφία και όπως όλα δείχνουν, ο Μπερλουσκόνι θεωρεί πως αυτή είναι από τα πλέον ιδανικά άτομα για να στελεχώσει τα διοικητικά κλιμάκια του συλλόγου.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", η Μπάρμπαρα θα έρθει απόψε σε επαφή με παράγοντες της Μίλαν που δραστηριοποιούνται σε διάφορους χώρους, με τον στόχο να μην είναι άλλος από την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη διείσδυσή της στα κοινά της Μίλαν.


Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ η Μπάρμπαρα δεν θα εμφανίζεται σε λίγο καιρό μόνο στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" (έχει παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Μίλαν φέτος) αλλά και στα γραφεία, καθώς η πρόθεση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι να την αξιοποιήσει είτε στον τομέα του μάρκετινγκ είτε ως υπεύθυνη για το Ίδρυμα Μίλαν, που είναι επιφορτισμένο με φιλανθρωπικές δραστηριότητες.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: