Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Σεξ στη θάλασσα: 8 κρυφές παγίδες



Διακοπές, θαλσσούλα, ρομαντισμός και τσουπ, μπορεί να σου τύχει και το σεξ εκεί στις ακρογιαλιές ή και να το επιδιώξεις. Τι πρέπει να προσέξεις; Πολλά!


1. Η άμμος. Δεν στηρίζει τις κινήσεις σας, μπαίνει παντού, παντού όμως και μπορεί να σας κάνει να τρώγεστε. Πρόσεξε που θα στρώσεις, τι θα στρώσεις και πώς θα κρατήσεις την άμμο μακρυά.

2. Τα πλάσματα της θάλασσας και της ακρογιαλιάς: μέσα ή έξω από το νερό, το σεξ μπορεί να είναι πολύπλοκο, ειδικά με τα πλάσματα που μπορεί να σας πλησιάσουν. Μυρμηγκάκια, καβουράκια έξω, τσούχτρες και ψαράκια μέσα στο νερό αποτελούν απρόσκλητους επισκέπτες στη μικρή σας περιοχή.

3. Το αλατισμένο θαλασσινό νερό: Είτε είστε περίπου έξω από το νερό, στην ακροθαλασσιά, είτε μέσα στο νερό, μην ξεχνάς πως το θαλασσινό νερό, ξηραίνει την επιδερμίδα. Φαντάσου τι μπορεί να κάνει στο ph της μικρής σου περιοχής, αφού φυσική λίπανση εκεί δεν θα υπάρχει. Όχι, η πισίνα του χλωρίου δεν είναι καλύτερη!

4. Και πρέπει να έρθει το βραδάκι; Αν είστε από τα ζευγάρια που ντρέπονται, πρέπει να περιμένετε τη νύχτα για να μπείτε στην θάλασσα για σεξάκι. Κι η νύχτα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα αφού δεν βλέπεις τι πατάς (βότσαλα, σπασμένα γυαλιά ή μυτερά κοχύλια, ΑΧΙΝΟΣ) .

5. Κι από προφυλακτικά; Το σεξ στο νερό δεν μπορεί να γίνει με προφυλάξεις. Ακόμα κι αν εφαρμόσετε το προφυλακτικό έξω από το νερό, μέσα τα πράγματα θα δυσκολέψουν και θα γλιστρήσει και δεν είναι ώρα για πειράματα.

6. Οι λοιμώξεις καραδοκούν: Η άμμος και το νερό ευνοούν από μόνα τους τους μύκητες και τις λοιμώξεις. Φαντάσου τι θα γίνει αν τα βάλεις όλα με τιμή και δόξα στη μικρή περιοχή.

7. Κι αν μας πιάσουν; Aκόμα κι αν προσέξετε και προσέξετε πολύ, το σεξ δημοσίως εκτός από το στρες, μπορεί να γίνει πεδίο μεγάλης ντροπής για τα δύο πιτσουνάκια, εσάς. Καλύτερα να μην επενδύσετε σε δημοφιλή πλαζ ούτε το βράδυ, αφού μπορεί να γίνετε θέαμα- κανονικό.

8. Οι στάσεις είναι περιορισμένες Μέσα στη θάλασσα, εκείνος πρέπει να πατάει, κι εσύ να κουλουριάσεις τα πόδια σου γύρω του αν δεν θέλετε να σας καταλάβουν. Έξω από το νερό, μπορείτε να κάνετε πως κοιμάστε μόνο στο απλό ιεραποστολικό. Σίγουρα δεν μιλάμε για το Κάμα Σούτρα.

Μήπως να ξεκινήσετε από την πλαζ και να συνεχίσετε στο σπίτι;
Αν δεν θέλεις να έχεις όλα τα άνωθι άγχη, ξεκινήστε το παιχνίδι στην πλαζ και συνεχίστε το πλατσούρισμα στο μπάνιο του ξενοδοχείου ή του σπιτιού σας.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: