Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΑΟΚ - Βάαλβαϊκ 2-1 σε φιλικό παιχνίδι



Στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους, που έδωσε ο Δικέφαλος με αντίπαλο την RKC Waalwijk, κέρδισε με 2-1 χάρη σε γκολ των Μακ και Πόζογλου...

Με τα σημάδια της βελτίωσης να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή, ο ΠΑΟΚ έδειξε για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι το καλό πρόσωπο και επικράτησε 2-1 της Βάαλβαϊκ.

Ο «Δικέφαλος του Bορρά» είχε τον έλεγχο του αγώνα και στα 90 λεπτά, έδειξε όρεξη, φρεσκάδα και χάρη στην εμφάνιση των Μακ (1ο ημίχρονο), Τζανδάρη και Πόζογλου (2ο ημίχρονο) πέτυχε την πρώτη του νίκη, στα φιλικά προετοιμασίας.

Ο Μακ στο 14' και ο Πόζογλου στο 65' τα γκολ για την ομάδα του Αναστασιάδη, ο οποίος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του.

Το ματς:

Φανερά βελτιωμένος και πιο φρέσκος μπήκε στο παιχνίδι κόντρα στην Βάαλβαϊκ ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Bορρά» είχε για άλλο ένα ματς καλή κυκλοφορία της μπάλας, όπως και με την Τσβόλε, αυτή τη φορά όμως είχε και διάρκεια.

Η κατοχή και η καλή ανάπτυξη του έδωσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους Γκολάσα και Μακ να είναι ιδιαίτερα δραστήριοι. Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ ήταν και αυτό που πέτυχε το πρώτο τέρμα για την ομάδα του, όταν στο 14' βγήκε ωραία σαν κρυφός φορ (το επιχείρησε κι άλλες φορές) και πλάσαρε με άνεση τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πέντε λεπτά πριν, ο ίδιος είχε χάσει την πρώτη ευκαιρία της συνάντησης για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η αμυντική λειτουργία των Θεσσαλονικιών ήταν τέτοια που δεν έδωσε την δυνατότητα στους Ολλανδούς να απειλήσουν ουσιαστικά τον Μελίσσα. Σε αυτό τα εύσημα παίρνει και το δίδυμο των αμυντικών χαφ, Παναγιωτούδης-Σαββίδης, με τον δεύτερο να «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας, αν συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό. Το πρώτο μέρος τελείωνε, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί. Ένας όμως ανόητο μαρκάρισμα του Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή, έδωσε την ισοφάριση στην Βάαλβαϊκ (1-1), με πέναλτι. Σαν να μην έφτανε αυτό, η χαλαρότητα των παικτών του Αναστασιάδη, έφερε άλλη μία φάση για τους γηπεδούχους στο 45+2', η οποία κατέληξε στο δοκάρι.

Παρά την αλλαγή όλων των παικτών του, ο ΠΑΟΚ μπήκε το ίδιο δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άγγελος ως είθισται άλλαξε και πάλι όλη την ενδεκάδα, αλλά αυτό δεν είχε καμία αλλαγή στην απόδοσή του. Το θετικό στοιχείο που προστέθηκε στο «ρεπερτόριο» του «δικέφαλου του Bορρά» ήταν η δημιουργία πολλών φάσεων. Μόλις στο 54', Μάρτενς, Πολύζος και Πόζογλου είχαν απειλήσει την εστία του Φαντάικ τρεις φορές, με τις δυο να είναι τετ α τετ. Το αρνητικό ήταν ότι καμία από αυτές δεν ήταν εύστοχες.

Η τέταρτη φορά ήταν όμως και φαρμακερή. Ο Τζανδάρης «μπούκαρε» στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και αντί να πλασάρει, «έσπασε» ψύχραιμα στον... μόνο Πόζογλου ο οποίος έκανε το 2-1 (65'). Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Από εκεί και ύστερα, οι Θεσσαλονικείς έριξαν τον ρυθμό τους και κράτησαν την μπάλα, με στόχο να πηγαίνουν σε οργανωμένες επιθέσεις και να μην βιάζονται. Στα τελευταία λεπτά η Βάαλβαϊκ πίεσε προσπάθησε να αντιδράσει αλλά μάταια, ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνευσε.

Οι συνθέσεις:

Βάαλβαϊκ: Φαντάικ, Φαν Μόσελβελντ, Κόστερ, Γιούνγκσλέγκερ, Φάλμπουργκ, Καλάμπρο, Μπράμπερ, Ζέλντενραστ, Φέλκερεν, Ντούιτς.

ΠΑΟΚ (Α' ημίχρονο): Μελίσσας, Γκολάσα, Μαντούρο, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Κιόσε, Πόποβιτς, Σαββίδης, Σπυρόπουλος, Μακ.

ΠΑΟΚ (Β' ημίχρονο): Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Πολύζος, Ποζατζίδης, Κάτσε Πόζογλου, Μάρτενς, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος.










ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: