Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τέλεια μακιγιάζ με 1 μολύβι ματιών



Το κλασικό, μαύρο μολύβι ματιών γίνεται must have προϊόν για 5 διαφορετικά make up looks.


Όσα προϊόντα μακιγιάζ και αν έχεις στο νεσεσέρ σου, το μαύρο μολύβι θα είναι πάντα ο σύμμαχος σου για να απογειώσεις κάθε make up look σου σε χρόνο dt!

Το λατρεύουμε γιατί μπορεί να αντικαταστήσει το eyeliner σε ένα cat eye μακιγιάζ, τη σκιά σε ένα smoky make up, και να δώσει ένταση σε ένα απλό, πρωινό λουκ.

Στις φετινές σου διακοπές πάρε μαζί σου μόνο το μαύρο μολύβι σου και δημιούργησε κάθε μέρα από 1 διαφορετικό μακιγιάζ με το… θαυματουργό αυτό προϊόν!

Πέντε τέλεια μακιγιάζ ματιών που μπορείς να δημιουργήσεις με 1 μολύβι ματιών:

1 Smudged Line:

Η τέλεια επιλογή για ένα εντυπωσιακό, πρωινό μακιγιάζ. Κάνε μια γραμμή με το μολύβι σου σύριζα στις επάνω και κάτω βλεφαρίδες και «σβήσε» τη με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλα σου για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου.

2 Smudged Cat Eye:

Δώσε ένα lift στο μάτι σου, με ένα απλό και soft μακιγιάζ. Δημιούργησε την κλασική γραμμή του cat eye με το μολύβι σου και σβήσε τη με φορά προς τα επάνω και δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού.

3 Classic Cat Eye:

Το κλασικό και σούπερ θηλυκό cat eye μακιγιάζ γίνεται παιχνιδάκι αν χρησιμοποιήσεις το μολύβι ματιών σου, αντί για το eye liner.

4 Egyptian Eye:

Το έντονο, αιγυπτιακό μακιγιάζ στα μάτια είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και το μαύρο μολύβι ματιών ο σύμμαχος σου για να το δημιουργήσεις! Η διαφορά του από το κλασσικό cat eye είναι ότι τονίζουμε και την εσωτερική γωνία του ματιού, όπως και το κάτω μέρος.

5 Smokey Eye:

Ξέχνα τις σκιές και πόνταρε στο μαύρο μολύβι σου για το τέλειο smokey eye μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε το στο κινητό βλέφαρο και κάνε blending με ένα χοντρό πινέλο ματιών, δίνοντας περισσότερη έμφαση στην εξωτερική γωνία των ματιών.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: