Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πολύ όμορφη για να παίζει βόλεϊ -Πόλεμος για μια εντυπωσιακή 18χρονη αθλήτρια



Την γκρίνια της ίδιας της της ομάδας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει η εντυπωσιακή Σαμπίνα Αλτινμπέκοβα, καθώς, οι συμπαίκτριές της σε μια πρωτοφανή στιγμή ζήλιας διαμαρτύρονται επειδή όλοι κοιτάζουν την 18χρονη αθλήτρια.


Η νεαρή Σαμπίνα ήταν απλά μια αθλήτρια μέχρι να ταξιδεύσει στην Ταϊπέι με την εθνική ομάδα του Καζακστάν για το ασιατικό πρωτάθλημα Under-19.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, έκαναν ένα δεκασέλιδο αφιέρωμα στην βολεϊμπολίστιρα με αποτέλεσμα όλοι να ασχολούνται μαζί της και οι υπόλοιπες κοπέλες της ομάδας να γκρινιάζουν.

«Οι οπαδοί απλώς κοιτάζουν εκείνη και δεν παρακολουθούν το πρωτάθλημα πια», γράφει μία καθημερινή εφημερίδα του Καζακστάν. Ακόμα και ο προπονητής της Σαμπίνα έχει παραπονεθεί για όλο αυτό που συμβαίνει. Συγκεκριμένα, είπε στην Tengrin News: «Είναι αδύνατο να εργασθείς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο κόσμος συμπεριφέρεται σαν να υπάρχει μόνο ένας παίκτης στο πρωτάθλημα».

Βέβαια, τα παράπονα δεν πιάνουν τόπο αφού κάθε φωτογραφία της 18χρονης προκαλεί πραγματικά πανικό.
Η ίδια πάντως δηλώνει «Ήμουν κολακευμένη στην αρχή, αλλά όλο αυτό γίνεται λίγο υπερβολικό. Θέλω να επικεντρωθώ στο βόλεϊ και να είμαι γνωστή για αυτό και τίποτε άλλο», προσθέτει.












ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: