Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Tα μοντέλα που έλαμψαν (και) στον κινηματογράφο


Κάποιες τις μάθαμε χάρη στα χιλιόμετρα που κάνουν στις πασαρέλες και στα συμβόλαια εκατομμυρίων που υπογράφουν με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, (ή έστω το έκαναν παλαιότερα). Άλλες, κέρδισαν τεράστια χολιγουντιανή φήμη ως ηθοποιοί, όμως στην εφηβεία τους, πόζαραν αξιοπρεπώς και ως ωραιότατα μοντελάκια. Το κοινό τους στοιχείο, (εκτός από το ύψος) είναι ότι κατάφεραν να σταθούν επάξια και στο κομμάτι του μόντελινγκ αλλά και σε αυτό της ηθοποιίας. Τις βρήκαμε και τις καταγράψαμε. Double win girls!

KATE UPTON



Tην επιτυχημένη πορεία της καυτής Kate στο μόντελινγκ την γνωρίζεις. Αυτό που πιθανότατα αγνοείς, ειδικά αν δεν έχεις δει την ταινία, είναι ότι το 21χρονο μοντέλο έχει κάνει την παρθενική κινηματογραφική της εμφάνιση στην ταινία 'Τοwer Heist' όταν ήταν ακόμη 17, ενώ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει -μαζί με την Cameron Diaz και τη Leslie Mann στο 'Τhe Other Woman'.

EMILY RATAJKOWSKI



Μπορεί να όργωνε τις πασαρέλες από μικρή ηλικία, όμως οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε στο video clip του Robin Thicke 'Blurred Lines' και θα τη μάθουμε πολύ καλύτερα στην ταινία του Ben Affleck 'Gone Girl' που βγαίνει φέτος. Φυσικά, αυτό ήταν μόνο η αρχή μιας και ετοιμάζει νέο κινηματογραφικό χτύπημα, στην ταινία "Εntourage' (που δεν θα έχει καμία σχέση με την ομώνυμη σειρά) το 2015.

CAMERON DIAZ



Στην περίπτωση της 41χρονης ηθοποιού, ισχύει το αντίθετο. Οι περισσότεροι, γνωρίζουμε την πλούσια καριέρα της στον κινηματογράφο, με all time classic την πρώτη της εμφάνιση στο 'The Mask' όμως αγνοούμε ότι από τα 16 της χρόνια, ήταν επαγγελματίας μοντέλο που συμμετείχε σε καμπάνιες της Calvin Klein, της Levi's και της Seventeen. Το επόμενο κινηματογραφικό χτύπημα θα γίνει, όπως είπαμε και πιο πάνω, στο 'Τhe Other Woman', μαζί με την Kate Upton και την Leslie Mann .

TAO OKAMOTO



Το 28χρονο πανέμορφο μοντέλο από τις Φιλιππίνες κατάφερε να κερδίσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πλευρό του Hugh Jackman στο 'The Wolverine' ενώ ετοιμάζεται και για την υπερπαραγωγή 'Βatman Vs Superman' που θα κυκλοφορήσει το 2016.

CARA DELEVINGNE



Η 21χρονη Βρετανίδα έχει ήδη πλουσιότατο βιογραφικό: εκτός από μερικά χιλιόμετρα στις πασαρέλες, άπειρα fashion shows και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας- η Cara έχει ήδη πάρει τον πρώτο της ρόλο στην ταινία 'Αnna Karenina', ενώ αναμένεται να παίξει και στο 'Τhe Face of an Angel'.

ΜILLA JOVOVICH



Το 1997, η 38χρονη καλλονή έκανε το μεγάλο μπαμ στην κινηματογραφική καριέρα της με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο 'The Fifth Element', αποδεικνύοντας πως δεν είχε ταλέντο μόνο στις πασαρέλες. Το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό βήμα έγινε το 2002 με το 'Resident Evil', το οποίο ήταν μόνο η αρχή, αν σκεφτεί κανείς ότι το 2015 θα τρελάνει κόσμο στο 'Resident Evil 6'.

OLGA KURYLENKO



Η 34χρονη Γαλλίδα ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα στο μόντελινγκ στην ηλικία των 13ων όμως δεν άργησε να συνειδητοποιήσει ότι η αδυναμία της ήταν η ηθοποιία. Το ζέσταμα στην κινηματογραφική καριέρα της έγινε με το 'Quantum of Solace ', 'Oblivion', ενώ τώρα, έχει φορτωμένο κινηματογραφικό πρόγραμμα μιας και ετοιμάζεται για τα 'November Man', 'The Water Diviner' και 'Empires of the Deep'.

SHARON STONE



Αρκετά χρόνια πριν το διάσημο 'Βασικό Ένστικτο' του 1992, η Αμερικανίδα ηθοποιός και απόλυτο sex symbol έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην ταινία 'Irreconcilable Differences' το 1984, δουλεύοντας παράλληλα και ως μοντέλο και μάλιστα πολύ επιτυχημένο. 30 χρόνια μετά, η 56χρονη ηθοποιός ετοιμάζει το 'Mother Day' που θα κυκλοφορήσει το 2014, ενώ έχει παραδεχτεί πια ότι δεν έχει IQ 148, αλλά επρόκειτο για ένα ψέμα που απλώς συντηρήθηκε με το χρόνο.

ROSIE HUNTINGTON WHITELEY



Το 26χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο της πιο σέξι ηθοποιού του κόσμου από το αμερικανικό περιοδικό 'Glam’mag', μετά την καυτή εμφάνισή της στην ταινία 'Transformers: Dark of the Moon', ενώ σε κανά δυο χρονάκια θα τη δούμε και στην ταινία 'Mad Max: Fury Road' με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 21 Απρ 2014




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: