Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο ακατανόητα 'ακαταμάχητος' Sean Penn



Στα 53 του ο πρώην σύζυγος της Madonna έχει την τιμή να έχει την Charlize Theron στο πλευρό του και να είναι από τους λίγους που έχουν ρίξει χυλόπιτα στην Scarlett Johansson επειδή την θεωρεί αμόρφωτη. Και όμως γίνεται.


Είναι καλοκαίρι του 2010 και ο Sean Penn βρίσκεται μόνος στην έπαυλή του στο Beverly Hills. Η -εδώ και 19 χρόνια- σύζυγός του Robin Wright έχει φύγει από το σπίτι περιμένοντας την έκδοση του διαζυγίου του. Και ο γιος, του, Hopper, επέλεξε να πάει μαζί της. Οπότε, για πρώτη φορά στη ζωή του, κάθεται και βλέπει με τις ώρες τηλεόραση. Συγκεκριμένα βλέπει τον χαμό που προκάλεσε στην Ταϊτή ο σεισμός. 4 μέρες μετά, του ήρθε η επιφοίτηση.
'Συνειδητοποίησα ότι μπορώ να βγω έξω. Ότι μπορώ να φλερτάρω. Οπότε βγήκα, πήγα σε ένα bar και γύρισα σπίτι, εντελώς σκνίπα, το ξημέρωμα. Την επόμενη μέρα έκανα το ίδιο. Και συνέχισα να το κάνω για μέρες μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν έχω τίποτα. Η κόρη μου κάνει τα δικά της. Ο γιος μου είναι με την μητέρα του. Οπότε το βλέμμα μου πέφτει στην τηλεόραση που δείχνει ακόμη τι γίνεται στην Ταϊτή'

Κάπως έτσι περιέγραψε σε μια συνέντευξή του στο Esquire o Penn την απόφασή του να ασχοληθεί με την Αϊτή. Αυτό που παρέλειψε να πει είναι ότι, ταυτόχρονα, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με το αγαπημένο του σπορ. Αυτό της κατάκτησης μερικών από τις ωραιότερες γυναίκες εκεί έξω.

Ξεκινώντας ένα τρομακτικό σερί 4 χρόνων που ξεκίνησε από την Τσέχα σουπερμόντελ Petra Nemcova, την οποία γνώρισε, 'κουτούπωσε' και παράτησε στην Αϊτή, όπου και εκείνη είχε πάει για να βοηθήσει. (ναι, αν το ξέραμε, θα είχαμε προσφερθεί και εμείς, και ας μας πέφτει μακριά η Καραϊβική).










Και συνεχίζοντας εξίσου δυνατά με την -επίσης σουπερμόντελ- Jessica White με την οποία τον έπιασαν παπαράτσι να χαλαρώνει πάνω σε ένα γιοτ. (Μετά από τόση βοήθεια και την Petra, το δικαιούταν ο άνθρωπος. Δεν νομίζεις;).













Ενώ, επειδή προφανώς κάποιος του είπε ότι δεν γίνεται στην ηλικία του να 'χαβαλεδιάζει' μόνο με μοντέλα, σαν να είναι ο Di Caprio, έκανε καπάκι ένα πέρασμα από την αγκαλιά της Valeria Golino η οποία, παρότι 45άρα, παραμένει ένα εξαίσιο δείγμα ιταλικής 'αρχιτεκτονικής'.









Εκεί όμως που ο Sean έκανε κάθε 50άρη του πλανήτη περήφανο και ανέβασε την αυτοπεποίθησή του στα ύψη, ήταν όταν του έκατσε στο 'είμαι πολιτικοποιημένος, βραβευμένος με Όσκαρ και πολύ μάγκας' δίχτυ του η Scarlett Johansson. Η οποία ναι, δεν έχει ιδιαίτερα καλό γούστο στους άντρες. Να τα λέμε αυτά.









Το καλύτερο από όλα; Ότι, μερικούς μήνες μετά, ήταν εκείνος αυτός που την παράτησε. Με τα δημοσιεύματα να επιμένουν ότι ο λόγος ήταν ότι η Scarlett δεν είχε τελειώσει κολέγιο και ήταν λίγο 'νταμάρι' στα πολιτικά, οπότε ο Sean της πρότεινε, με το γνωστό επιτακτικό του ύφος, να πάει να κάνει κανένα μάθημα μπας και ξεστραβωθεί.
Ναι, ιεροσυλία, το ξέρω. Τι να πω. Ας πρόσεχε με ποιον έμπλεκε. Ας ρώταγε, στην τελική, την γυναίκα του, Robin Wright, που τα έφαγε τα κερατάκια της κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού γάμου τους (μεταξύ των οποίων ένα με την Elle MacPherson με την οποία τον έπιασαν παπαράτσι να φιλιέται σε ένα εστιατόριο). Τότε που τα έφτιαχναν και τα χάλαγαν συνέχεια, μένοντας μαζί μόνο για τα παιδιά.










Ή, φυσικά, θα μπορούσε να ρίξει μια ματιά στα δημοσιεύματα από τα 80s από την περίοδο που ήταν ζευγάρι (και παντρεμένοι επί 4 χρόνια) με την Madonna. Συγκεκριμένα στο επεισόδιο που -φημολογείται έντονα- ότι μπήκε στο σπίτι της μεθυσμένος σκαρφαλώνοντας στον τοίχο, της έδεσε τα χέρια με ένα καλώδιο και άρχισε να την χαστουκίζει. Ή το άλλο που την βάρεσε με ένα ρόπαλο baseball στο κεφάλι και την έστειλε στο νοσοκομείο.








Αν και, για να είμαστε δίκαιοι, η Madonna (σε συναυλία της οποίας πήγε ο Sean πρόσφατα μαζί με την Charlize Theron) φέρεται να έχει δηλώσει σε φίλη της πως παραμένει ο έρωτας της ζωής της (σ.σ. ο αδελφός της επιμένει ότι αυτό συμβαίνει επειδή ο Penn μοιάζει πολύ με τον πατέρα της όταν ήταν νέος). Και πως ο Sean, που κάποτε είχε βαρύ χέρι, δεν έκανε σε καμία περίπτωση τα ίδια στην Scarlett. Απλά τυχαίνει οι γυναίκες που περνούν από την ζωή του, γενικά να μην καλοπερνάνε. Να φεύγουν πληγωμένες. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Eπίσης μην ξεχνάμε ότι και ο ίδιος βγήκε πρόσφατα και 'κλάφτηκε' ότι δεν αισθάνεται ότι καμία γυναίκα στην ζωή του τον έχει αγαπήσει ποτέ.
'Δεν είναι ντροπή να πω ότι όλοι στη ζωή μας θέλουμε κάποιον να μας αγαπήσει. Και, κοιτώντας πίσω στην προσωπική μου ζωή, δεν αισθάνομαι ότι το είχα ποτέ αυτό'

Κάτι που δεν είναι ακριβώς συμβατό με την εικόνα του σκληρού άντρα που προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι σε όλη του την ζωή.
Μια ζωή, by the way, στην οποία ποτέ δεν έχει βρεθεί μόνος αφού πάντα περνάει από την μια σχέση στην επόμενη. Για την ακρίβεια μια ζωή στην οποία δείχνει ότι δεν αντέχει να μείνει μόνος. Ούτε καν για μια εβδομάδα.
Μετά την Scarlett και 1-2 ακόμη σχέσεις της πλάκας (με την Αϊτινή ηθοποιό Garcelle Beauvais και την ανερχόμενη Αργεντινέζα Calu Rivero) τα πράγματα σοβάρεψαν όταν μπήκε στη ζωή του η Charlize Theron. Μια 38άρα που -έχοντας δει στα 15 της την μάνα της να δολοφονεί τον αλκοολικό και βίαιο πατέρα της- ξέρει ακριβώς τι της γίνεται και δεν 'μασάει' από faux αντράκια.
Με άλλα λόγια, την νέα του, πιο ταλαντούχα υποκριτικά, Madonna. Επίσης την μελλοντική συμπρωταγωνίστριά του στο The Last Face το οποίο θα σκηνοθετήσει.
Εκεί που θα παίζει και η δικιά μας, Adèle Exarchopoulos, με την οποία οι παπαράτσι τον έπιασαν να φιλιέται στους δρόμους του Παρίσιου. Φαντάζομαι βέβαια ότι έκανε τον κόπο να πάει ως εκεί για να την πείσει. Και καλά λογικό, αφού γιατί αλλιώς (;) να θέλει η Adele να παίξει σε μια ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί και ο Javier Bardem.











Πάντως η Charlize φαίνεται να τον έχει μεταμορφώσει σε 'ψιψίνα'. Τον βγάζει βόλτα μαζί στο σουπερμάρκετ με τον υιοθετημένο γιο της (επίσης συζητούν να υιοθετήσουν ακόμη ένα παιδί), τον υποχρεώνει να βγάλει τα όπλα του (65 τον αριθμό) σε δημοπρασία, μπαλαμουτιάζεται αγρίως μαζί του στο after Oscar party της Madonna (για να της δείξει, ενδεχομένως, ότι εκείνη του κάνει τώρα κουμάντο) και γενικά όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει.













Για το τέλος αφήνουμε την δήλωση για αυτόν της 'αντρο-γνώστριας' Brigitte Nielsen, που του ρίχνει 20 πόντους εύκολα, για την νύχτα που πέρασαν κάποτε μαζί στις Κάνες, αφού τους σύστησε σε ένα club ο Charles Bronson
'Ο Sean δεν ήταν όμορφος με την κλασική έννοια του όρου, αλλά είχε κάτι που σε τράβαγε. Περάσαμε μια φανταστική νύχτα στο δωμάτιό του. Ήταν όλα όσα ήθελα. Εκπληκτικός'




Ημερομηνία δημοσίευσης : 24 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: