Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

«Δεν έχετε καρδιά»: πρώτο τρέιλερ για το «Deux Jours, Une Nuit» με την Μαριόν Κοτιγιάρ



Η απελπισμένη προσπάθεια μίας γυναίκας να αποτρέψει την απόλυσή της μέσα από την αλληλλεγγύγη των συναδέλφων της, είναι στην καρδιά της νέας ταινίας των αδερφών Νταρντέν, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ζαν-Πιερ και ο Λικ Νταρντέν, αγαπημένοι του σινεφίλ κόσμου και βετεράνοι του Φεστιβάλ Καννών, επιλέγουν να συνεργαστούν με ήδη γνωστό όνομα (μετά την Σεσίλ ντε Φρανς στο «Παιδί με το Ποδήλατο») και κατά συνέπεια αυτή τους η ταινία είναι ίσως η πιο «τρανταχτή» της καριέρας τους. Παραμένουν πιστοί, όμως, στο νατουραλιστικό τους στιλ και την κοινωνική τους ευαισθησία, επιλέγοντας ένα φοβερά επίκαιρο θέμα ως αφορμή για την ιστορία τους.

Η Κοτιγιάρ υποδύεται τη Σαντρά, μια γυναίκα που, με τη βοήθεια του άντρα της, αποφασίζει να αναζητήσει όλους τους συναδέλφους της, να παραιτηθούν από το δικαίωμά τους για χρηματικό μπόνους, έτσι ώστε να κρατήσει τη δουλειά της. Έχει μόλις ένα Σαββατοκύριακο για να τα καταφέρει...


Η Κοτιγιάρ έχει περιγράψει την εμπειρία της από τη συνεργασία με τους Νταρντέν ως «ειδυλλιακή». «Νόμιζα ότι θα ήταν εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι κάνουν συνήθως, γιατί γυρίζουν ιστορίες στην πόλη τους. Με όλο το σεβασμό σε όλους τους σκηνοθέτες με τους οποίους έχω δουλέψει, η εμπειρία μου ήταν η σπουδαιότερη στη ζωή μου ως ηθοποιού, οπότε ελπίζω να βγει καλή η ταινία. Ωθούν τους ηθοποιούς τόσο προς την λεπτομέρεια. Είναι η σχέση που πάντα περιμένω από τους σκηνοθέτες.»


Πάρτε μια σύντομη γεύση από την ταινία στο πρώτο αυτό τρέιλερ (προς το παρόν στα γαλλικά χωρίς υπότιτλους) της ταινίας, στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι συνήθεις συνεργάτες των Νταρντέν, Φαμπρίτσιο Ροντζιόνε και Ολιβιέ Γκουρμέ.





Ημερομηνία δημοσίευσης : 20 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: