Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Την επιείκεια των εργοδοτών προς τους εργαζομένους λόγω... Μουντιάλ ζητούν τα γερμανικά συνδικάτα



Τα εργατικά συνδικάτα της Γερμανίας ζητούν από τους εργοδότες να επιδείξουν επιείκεια προς τους εργαζόμενους, επιτρέποντάς τους να προσέρχονται αργότερα στη δουλειά τους την επομένη των αγώνων της Γερμανίας στο Μουντιάλ του Ιουνίου.


Η διοργάνωση γίνεται στη Βραζιλία και, λόγω της διαφοράς ώρας, πολλοί αγώνες θα ξεκινούν μετά τα μεσάνυχτα ώρα Γερμανίας.

«Θα ήταν μια ευγενής κίνηση από τους εργοδότες να δείξουν ευελιξία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου», δήλωσε ο Ρόμπερτ Φέιγκερ, επικεφαλής του σωματείου IGBAU που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στους κλάδους των κατασκευών και της δασοκομίας.

«Για τα παιχνίδια της Γερμανίας μετά τις 10 το βράδυ η δουλειά θα πρέπει να ξεκινά λίγο αργότερα, αν είναι δυνατόν» πρόσθεσε.

«Οι εργοδότες και τα εργατικά συμβούλια πρέπει να μιλήσουν για την αναδιάταξη των βαρδιών έτσι ώστε το προσωπικό να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου», δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής Μιχάλης Βασιλειάδης της IG BCE, μιας ένωσης που εκπροσωπεί τα ορυχεία, τα εργοστάσια χημικών και τις βιομηχανίες ανακύκλωσης, όπου η πρώτη βάρδια συχνά ξεκινά στις 6 το πρωί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, οι ενώσεις ορισμένων εργοδοτών έχουν ήδη στηρίξει τις προτάσεις των συνδικάτων.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 23 Απρ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: