Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Περιστασιακό σεξ; Οι άνδρες το ευχαριστιούνται περισσότερο από τις γυναίκες



To ότι και στις γυναίκες αρέσει το περιστασιακό σεξ είναι γνωστό. Αυτό που δεν ξέραμε, όμως είναι ότι το απολαμβάνουν λιγότερο σε σχέση με τους άνδρες.

Αυτό λέει μια επιστημονική έρευνα, την οποία αναδημοσιεύει το περιοδικό ΤΙΜΕ. Η μελέτη ανακοινώθηκε στην ετήσια συνάντηση που διοργανώνει η International Academy of Sex.
Σύμφωνα με αυτήν, οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες οργασμού όταν κάνουν έρωτα με άνδρες, με τους οποίους διατηρούν σχέση.

Στην έρευνα πήραν μέρος 600 φοιτήτριες και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.
Για παράδειγμα, στην περίπτωση που δέχονται από κάποιον στοματικό σεξ, έχουν τις μισές πιθανότητες να φτάσουν σε οργασμό αν αυτός είναι μια περιστασιακή γνωριμία και όχι ο σταθερός τους σύντροφος.

Η Πόλα Ινγκλαντ, μια κοινωνιολόγος του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, είχε κάνει και παλαιότερα την ίδια έρευνα, αποδεικνύοντας ότι ο συναισθηματικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός για την ηδονή στο γυναικείο φύλο, σε αντίθεση με τους άνδρες.

Το δείγμα της μελέτης της ήταν τεράστιο καθώς ξεπέρασε τις 24.000 φοιτήτριες μέσα σε πέντε χρόνια. Στο θέμα των περιστασιακών επαφών το 40% έφτανε σε οργασμό ενώ οι άνδρες … σκόραραν κατά 80%. Όμως όταν οι γυναίκες είχαν σταθερή σχέση, τότε το ποσοστό ανέβαινε σε 75%.

Ένα από τα προβλήματα είναι πως οι γυναίκες δεν αισθάνονται τόσο άνετα με άνδρες που μόλις γνώρισαν και σίγουρα δεν τους είναι εύκολο να εξηγήσουν τι ακριβώς θέλουν στο κρεβάτι. Και οι άνδρες; Δεν προσπαθούν και τόσο πολύ να ικανοποιήσουν μια τυχαία γνωριμία όσο την γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένοι.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 16 Απρ 2014




 
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: